chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
pembekoltuk.com, aslında koltuk modelleriyle ilgili bir site kurmayı düşündüm fakat bilindik markaların modellerini kullanacağımdan benzer içerik oluşturduğum için ziyaretçi çekemeyeceğim, konuyla ilgili fikir alabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kadınlara yönelik site bilirsin sohbeti günleri bitmez bence ilk domaini okudugumda aklıma ilk gelen bu yada ev dekorasyonu evlilikle ilgili birşeyde olabilir :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kıyafet ile ilgili bir site olabilir ya e-ticaret şeklinde yada fiyat bilgilendirme birkaç site vardı öyle ama aklıma gelmiyor ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dekorasyon üzerine güzel bir portal olabilir,
Ürünlere, Hizmetlere yorum yapılabilen tavsiye edilebilen bir site konseptli.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Bayanlarla röportaj fikri geldi direk aklıma, ünlülere ulaşıp yazılı röportajlar yapmaya çalış.
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sıradışı olun derim. Ünlülere ulaşma fikri güzel :) ancak realist görmüyorum. Bence siz az ünlülere ulaşın :) Yani Vine çeken sanal alemin ünlülerine ulaşın. Bu kişilere ulaşmak çok daha kolay onlarla birer video çekebilmeyi başarırsanız bu proje istediğiniz yere gider.
Yani örneğin kadınlara şiddete karşı, kadın gücünü göstermek adına veya kadınla ilgili başka birşey adına vine ünlülerini bulup birer video rica edin. Kimsenin bu konularda kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Konsept olarakta pembe bir koltukta röportaj şeklinde yada ünlülerin birşeyler söylediği şekilde olabilir.
Kısa zamanda zaten proje yaygınlaşacaktır. Ondan sonra alsın hashtagler gelsin videolar, hitler.
Yada röportaj yapın, herhangi bir konuda veya kendinize moda dünyasından isimler seçin görüşebileceğiniz isimler ve siteyi moda konusunda birilerinin gelip pembe bir koltuğa oturduğu ve moda konusunda yorumlar yaptığı bir site olabilir ve modayı genişletebilirsiniz, giyimden ev dekorasyonuna, düğün organizasyonuna gibi gibi.
Ama net birşey var "pembe" varsa "kadın" olmak zorunda, algı doğru yanlış birşey diyemem ama direk kafada bu oluşuyor. Yani herkesin kafasında bu oluştuğuna algının doğruluğu yanlışlığı bizi ilgilendirmez zaten önemli olan direk bunun oluşması :)
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dostlar fikirler şahane fakat benim söylediğiniz tarzda siteyi yapacak teknik bilgim nede yaptıracak maddi durumum var ancak bu işlerden anlayan bir ortakla olur bu işler. Ortak olmak isteyen p.m. atsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress Kur . Makale Gibi Yaz İşte :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dekorasyon ve tasarım blogu iyi gider.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Makyaj ve kişisel bakım ürünleri dikeyinde bir e-ticaret sitesi düşünebilirsiniz. Pembe bir koltukta oturan, ayna karşısında bakım yapan bir kadın geldi benim direk aklıma alanadını görünce.