Sıradışı olun derim. Ünlülere ulaşma fikri güzel :) ancak realist görmüyorum. Bence siz az ünlülere ulaşın :) Yani Vine çeken sanal alemin ünlülerine ulaşın. Bu kişilere ulaşmak çok daha kolay onlarla birer video çekebilmeyi başarırsanız bu proje istediğiniz yere gider.
Yani örneğin kadınlara şiddete karşı, kadın gücünü göstermek adına veya kadınla ilgili başka birşey adına vine ünlülerini bulup birer video rica edin. Kimsenin bu konularda kayıtsız kalacağını düşünmüyorum. Konsept olarakta pembe bir koltukta röportaj şeklinde yada ünlülerin birşeyler söylediği şekilde olabilir.
Kısa zamanda zaten proje yaygınlaşacaktır. Ondan sonra alsın hashtagler gelsin videolar, hitler.
Yada röportaj yapın, herhangi bir konuda veya kendinize moda dünyasından isimler seçin görüşebileceğiniz isimler ve siteyi moda konusunda birilerinin gelip pembe bir koltuğa oturduğu ve moda konusunda yorumlar yaptığı bir site olabilir ve modayı genişletebilirsiniz, giyimden ev dekorasyonuna, düğün organizasyonuna gibi gibi.

Ama net birşey var "pembe" varsa "kadın" olmak zorunda, algı doğru yanlış birşey diyemem ama direk kafada bu oluşuyor. Yani herkesin kafasında bu oluştuğuna algının doğruluğu yanlışlığı bizi ilgilendirmez zaten önemli olan direk bunun oluşması :)