Hocam hukukla işletme ayrı dunyalar nasıl bir hedef o
Ayrı dünyalar derken ?
Hocam inşAllah hukuk olursa gidicem eğer olmazsa alternatif olarak işletme istiyorum ablamda orda maliye okuduğu için.Ayrıca işletmeden hukuğa geçiş için yandal var.Eğer arasında dağlar kadar fark olsaydı hukuk fakültesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden (6), İşletme Fakültesinden (2), Edebiyat Fakültesinden (2), İlahiyat Fakültesinden (2), ve Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinden de (2) olmak üzere çift anadal programına öğrenci kabul etmezdi.
Ek Olarak:
film daha çok kazandırıyor galiba denemedim ama dizi de aynı şekilde.
Hocam dizi vs. işine girmek istemiyorum ihtar çok geliyor içerik kaldırmak falanda siteye çok zarar veriyor.
Ek Olarak:
İyi hocam o zaman blog açın,film sitesi felan açarsanız adsenseden ümiti kesmeniz gerekiyor bir kere.
Şimdiden domaini alın,yaşı artsın sonrasında girersiniz zaten.
Şimdiden domaini alın,yaşı artsın sonrasında girersiniz zaten.
Domaini aldım hocam bilmediklerin.com diye bi domain buldum gerçekten benim çok hoşuma gitti :) Benim film sitem varken de içimde bir blog açma isteği vardı . )
Ek Olarak:
Haklısınız,işletmeyi herkes okuyabilir rahatlıkla hiç çalışmanıza bile gerek yok hocam.
Evet öyle hocam ama üniversiteden üniversiteye farkediyor diyorlar yani ablamda orda okuyor evet derslere fazla çalışmıyor eskisi kadar ama derslerde zor kısımlar olduğundan söz etmedi değil.Ayrıca benim hedefim en kötü ortalamayı 3 üstünde tutarak yandal yapmak.
Ek Olarak:
Abicim sen en güzeli gerçekten paylaşım yapıp insanları bilgilendirebileceğim bir blog aç, hem doğru bilgiler ile insanları bilgilendirirsin hemde trend olmaya başlarsın, bu da sana ek kazancın kapısını açar...
Ek Olarak:
hocam kazandırıyor haklısınız ancak hukuki olarak baktığımızda durum sakat....
Ek Olarak:
hocam kazandırıyor haklısınız ancak hukuki olarak baktığımızda durum sakat....
Aynen abi benimde aklımda ki o hazırda 200'ün üstünde makalemde mevcut ben liseyi açıktan okudum maddi durum yüzünden örgüne gidemedim işte çalıştım bilgisayar bilgimde çok iyi donanım olsun yazılım olsun pc sorunları olsun ayrıca edebiyat / eğitim vb. alanlarda da birçok makale çıkarabilirim.Yani üniversitede de boş zamanım çok olacak inşAllah.2 yılda adam gibi bi site çıkarırım diye düşünüyorum.
Dizi sitelerinde ihtar falan çok oluyor birde bu zamana kadar hiç bir hukuki problemim olmadı dışarıda şimdi dizi siteleri ile uğraşıp başımı belaya sokmakta istemiyorum.
Ek Olarak:
blog boş be abi film veya dizi sitesi daha çok hit getirecek ve dolasıyla tanıtım, fotoor ve adsenseden güzel para kazanabilirsin.
blog tarzı siteleri sosyal paylaşım siteleri öldürdü
blog tarzı siteleri sosyal paylaşım siteleri öldürdü
Evet benimde vardı 15 k lık bir film-dizi sitem ama türk filmlerinden,dizilerden hep ihtar geliyordu kaldırılması için bende kaldırmak zorunda kaldım yani o yüzden tedirginim kaldırmasam ne olur ne olmaz bilmiyorum.
Ek Olarak:
Marmara hukuk okuyacaksan hocam ders notlarının satıldığı site aç, tüm masrafını çıkartırsın. Benim arkadaşım oradan mezun oldu ve notlar gerçekten çok pahalıydı. Eminim şuan daha açılmamıştır satış sitesi.
İşletme okuyacaksan, orası Göztepe kampüsünde yer alıyor. Bahçelievler'den taşınmıştı galiba. Orada da öğrenci aktiviteleri için site açabilirsin. Aktif biriysen kulüp kurup eğlence düzenlersin. Site ise bu işlerini daha kolay yaymak için aracı olur.
Biraz bütçen varsa tüm bölümlerin notlarını tek bir sitede toplayabilirsin. 70.000 öğrenci var heralde. Sırf 40.000 göztepe kampüsünde var. Notları üyelikle site üzerinde gösterebilirsin.
Bunların dışında üniversiteye yönelik forum kurabilirsin. Tanışma, etkinlik vs herşeyi barındıran.
Üniversite olayları kapsamında olmayan, para kazandırabilecek başka proje düşünemiyorum ben. Film sitesi boşa masraf olur. Boşuna uğraşırsın. Blogda ise rayına oturtana kadar üniversite biter.
İşletme okuyacaksan, orası Göztepe kampüsünde yer alıyor. Bahçelievler'den taşınmıştı galiba. Orada da öğrenci aktiviteleri için site açabilirsin. Aktif biriysen kulüp kurup eğlence düzenlersin. Site ise bu işlerini daha kolay yaymak için aracı olur.
Biraz bütçen varsa tüm bölümlerin notlarını tek bir sitede toplayabilirsin. 70.000 öğrenci var heralde. Sırf 40.000 göztepe kampüsünde var. Notları üyelikle site üzerinde gösterebilirsin.
Bunların dışında üniversiteye yönelik forum kurabilirsin. Tanışma, etkinlik vs herşeyi barındıran.
Üniversite olayları kapsamında olmayan, para kazandırabilecek başka proje düşünemiyorum ben. Film sitesi boşa masraf olur. Boşuna uğraşırsın. Blogda ise rayına oturtana kadar üniversite biter.
Abi benim ablamda Göztepe kampüsünde Maliye bölümü okuyor notlar falan satılıyormuş banada bahsediyor ancak ben o kadar iyi yol yordam bilmem biraz daha asosyalimdir diyeyim.Ancak Allahın izniyle üniversiteye adım atarsam :D notları vs. de bir şekilde siteden sunabilirim.Ama oraya girip ortamı öğrenmem lazım onun için.Bloğu iyi bir şekilde yöneterek 2 senede adam edemezmiyim ?
Yani gerçekten ilgilenecek yatırım yapacağım.