farketmez, sitenizin konusuna yakın konuları içeren sitelerden alabilirsiniz. *** adresinde
Spin konusunda benim de kafama takılan sorular var, bence google makalenin her kelimesini sayıyor (teori) siz spin yaparken arda boş bıraktığınız yada spinli makaleyi aşırı kullanmaktan kaynaklanan standart durumlar; örneğin teknoloji kelimesinin 100 makalede de 5. kelime olarak geçmesi vs. google'ın gözünden kaçmıyor. Bu durumda makaleleriniz değer kazamnmıyor.
Spinli makale yazmak kopyadan %80 daha iyidir. Hatta kopya zararlıdır diyebilirim.
Benim sana kişisel önerim 250 - 300 kelimelik 3 makale yaz makale 1 | makale 2 | makale 3 şeklinde ayırher makaleyi kendi içinde %50 oranda spinle bu şekilde mükemmel sonuca ulaşabilirsin. Türkçe kelime havuzu oluşturabileceğin programlar var bir defa eş anlamlıları tanımlayınca bidahaki sefere otomatik olarak spinliyor, yanlış hatırlamıyorsam türkçe karakter sorunu da yok biraz araştır derim.
Peki niye teker teker yayınlamak dururken 3 makaleyi ayırdık ben bu makaleleri 500 - 600 profile atacağını varsaydım.
bir alıntı var bu konuya göz gezdirmenizi tavsiye ederim