bilgive adlı üyeden alıntı

Anladım güzel kardeşim. Fakat emin ol, bir sitenin öyle geleceği varsa o çöp sitedir (ki zaten öyle siteye bence gerek bileyok). Ayrıca o gelecekte de bundan para kazanılıyorsa (inancın var mı bilmiyorum ama) haramdır, insana uymaz. Bunu bile, bile burada bu tür programları sormanıza anlam veremiyorum. Yorumum bu yüzdendi. Her şeyi boşver; telif hakkı bulunmadığı belirtilen içeriğin bile bir referans hakkı vardır. Buna makale özgünleştirme gibi safsata isimler türetilmesi ise hem hiçbir dine hem de insanın özüne yakışmaz.


Elhamdürillah müslümanım.İnternet aleminde veya gerçekte herkes herkesin hakkına girebiliyor veya günah işleyebiliyor.Tabi herkes kendi bacağından asılacak.Bu mantıkla gidecek olursak insan bilmediği bir konuda makale yazarken gidip araştırma yaptıgında,bakılan makaledeki cümlelere benzer cümle kurmak ta haram.
Bu tür konular hassas konular olduğu için birşey demek istemiyorum.Öncelikle temanız lisanslı mı?
Bu lafı bana söyliyecek birinin tertemiz biri olması gerekir,kendinizi bu terime layık görüyorsanız haklısınız.Surç-i lisan ettiysem af ola.Ben yardım istedim sadece hocam,dini bilgi istemedim.Yine de teşekkürler.

snrhsn adlı üyeden alıntı

farketmez, sitenizin konusuna yakın konuları içeren sitelerden alabilirsiniz. *** adresinde bir alıntı var bu konuya göz gezdirmenizi tavsiye ederim


Baktım hocam,bilginiz için teşekkür ederim.