bilgive adlı üyeden alıntı

Yemin ederim, hiç güleceğim yoktu. Allah'ta seni güldürsün. MediaWiki scripti nedir? Buraya bak ve oku. Okumadığınız ve bilmediğiniz için her şeyi çalıntı sanıyorsunuz. Sanıyorum bu nedenle spin yapıyor ve spin yapacak uygulamalar satıyorsunuz. Spin kelimesi geçti diye en başlarda takip diye mesaj yazdınız ve daha sonra yorumu tekrar düzenleyip satışa geçtiniz. Lütfen işinize bakın ve kendinizi daha fazla komik duruma düşürmeyin.

Gerçi forum yorumlarını da okumuyorsunuz ama yukarıda gösterdiğim bağlantıdaki yazıları da okumayacağınız için küçük bir ders vereyim de; bir daha MediaWiki yazılımı kullananlara çalıntı yazılım kullanıyorsun deme.

MediaWiki GNU yani Unix benzeri bilgisayar işletim sistemlerini bütünüyle oluşturan özgür lisansa sahip bir yazılımdır. MediaWiki ücretsiz olarak dağıtılır ve tüm script yalnızca gönüllüler tarafından yazılır. WikiMedia Vakfına ait Wikipedia (veya Türkçe Vikipedi) web siteleri ücretsiz ve özgür bir yazılım olan MediaWiki scriptini kullanırlar. Kaldı ki; Türkçe Vikipedi'de kullanılan MediaWiki scriptinin Türkçe dil dosyası kodlarında bakacak olursan, katkıda bulunanların içerisinde (özel mesajdan verebileceğim) kullanıcı adımı görebilirsin. Eğer bu scripti kurmak istersen, Türkçe olarak en geniş kapsamlı şekilde yine benim web sitemde derslerini bulabilirsin.

Üç, beş kuruş kazanacağım diye başkalarını akıl fukarası sanmayın.

Arkadaşlar ücretli satılan temalar, scriptlerde internetten indirebilirsiniz buda öyle siz wikipedia tasarımını çalmış bulunmaktasınız bunun açıklaması yok ben spin eklentimi her zaman satışa sunuyorum ama siz malesef her şeyi evirip çevirim herşeyi kendi kulağınıza göre algılıyorsunuz ya neyse arkadaşlar herkes kimin ne olduğunu biliyor burada :) yani siz burada böyle edebiyat yaparak kendinizi birşeymiş gibi gösteremezsiniz hiç kimse inanmayın aynen dediğiniz gibi 3,5 kuruş kazanacaksın diye hiç kimseyi kendin gibi AKIL FUKARASI zanletme..