-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar yerel bir firma sitemiz var kelime olarak kasıldığında 55. sıradayız site map vs ekli nasıl bunu çıkartırız 1. sayfaya varmıdır kısa bir yolu seo analizide %86
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam öncelikle 4 aylık seo paketlerini satın almanı tavsiye ederim seo puanın yuksek olması sitenin seo ya olumlu cevap vercek anlamına gelmez mutlak site içi seo düzenlemesini yaptırman gerekli iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
PM gönderirseniz etkili referanslarla birlikte teklif sunabilirim.
Profesyonel SEO Uzmanı
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tanıtım yazısı almanı tavsiye ederim biraz forumda araştırma yaparsan seo paketlerinin zararı olduğunu görürsün. Seo hakkında konu açanların altındaki teşekkürler güzel çalışma vs. gibi yorumlara pek güvenme.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sıralamalarda yükselmeyi ben; Bana rakibini söyle sana onu nasıl geçeceğini söyleyeyim. olarak yorumluyorum :)
Öncelikle önünüzdeki 55 rakibi de inceleyin, onlardan geriye kalır bir yanınız olmadığı ve onlardan farklı şeyleri eklediğiniz zaman sıralamalarda yükselebilirsiniz.
Dolayısıyla bütün eksiklikleri tamamlayıp, üzerine bir şeyler katarsanız bu kattıklarınıza oranla siteniz yükselir.
Bu noktada da analiz yeteneğinizi sorgulayın. En ince detayları, en mükemmel şekilde analiz etmeye çalışın.
Sıralamada 1. sayfada bulunan siteleri sık kullanılanlara bile ekleyin, gözünüz kulağınız onlarda olsun.
Ne yaparlarsa aynısını yapın. Hatta birebir benzemeye çalışın. Yanlış anlamayın içerik olarak benzemek değil, yapı ve teknik olarak benzemeye çalışın.
Bu şekilde bir yol haritası izleyin ve sonuçları gözlemleyin. Sitenizde yaptığınız her değişikliğin + ve - 'lerini yorumlayın. Benim verebileceğim tavsiye budur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
uzayperformans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yaw zaten o tip 1. sırada falan yer alan siteler hazır script yerel bir web tasarım firmasının kurduğu bir site diğerleri saçma indexler yani biz 2 sene önce yapmıştık ama ilgilenilmedi diye şuan wordpress ve seo eklentileri kurdum iş görürmü bilmem ama kısa yoldan çıkartma varsa o tip birşey yapmak daha iyidir
Ody
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
xxx
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Temiz toplist ekle 1.sayfa garanti :)
xxxxx
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site adresini p.m atabilirsen bakabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu forumdan 2 kişiye 2 farklı siteye tanıtım yazısı ve backlink çalışması yaptırıldı. Sitem 90. sıradan 78. sıraya geldi sadece. 2 gün sonra kayboldu. Hizmetinizi alacağınız kişiyi iyi seçin hocam.