Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

Hocam dedikleriniz bir kısmı doğrudur fakat C# iş alanı dar değil. hatta günümüzde türkiye dahil olmak üzere bir çok firma sitelerini aspx yada mvc olarak değiştirmektedirler. büyük web projeleri türkiyede hemen hemen c# yada vb üzerine kurulu. çünkü siz aynı kodlarla derleyiciler sayesinde her şeye çevirebilirsiniz. bir iş veren, mobil uygulama için 1 elaman + masaüstü uygulama için 1 eleman + site için 1 eleman çalıştırıp = 3 maaş vermektense.

bunların hepsini tek seferde yapabilen c# yada java bilen kişiler daha çok iş buluyor. internette de araştırma yaparsanız sağlam ve kökenli firmaların iş ilanları hep c# ve java üzerine. ;) bende bu işte olduğum için ve ekibimdeki php bilen sayısı ben hariç 1 kişi olduğu için biliyorum yani. hayvan gibi maaş alınıyor bizde fakat php bilen 2 kişi koskoca ekipte :) yurt dışı ekibimdede aynı şekilde php bilen önceen öğrendiği için biliyor. iş için değil



Dediklerinizi düşüneceğim hocam ve kesinlikle haklısınız java bayağı önde şu an bileni de çok az olunca bayağı öne çıktı bu aralar. Fakat ben web in işleyişinde php nin çok büyük olduğunu düşünüyorum ve php bilmeden web i anlayamayacağımı düşünüyorum oysa c# ın yeri kolyaca dolrulabilir diye düşünüyorum başka programla ile dilleri ile ayrıca bu konuda benden çok daha fazla bilgili olduğunuz su götürmez gerçek ama web yoluna kafayı koydum hocam ya python ya php :)