Yazilimci Horoz adlı üyeden alıntı

bakın ben fikirleriniz yanlış demedim ama bunlar eskidendi. artık kimse php ye bulaşmıyor. eğer siz bütün hayatınız boyunca tema yapıp satacaksanız eyvallah. facebook niye php ? php açık kaynak ve facebook sizce tasmasını bill gates e bırakırmı? bırakmaz o yüzden php kullanıyor ama bütün hayat bilgim bütün bilgisayar bilgim bütün herşeyimle söylüyorum ki php ve c# açık kaynak olsaydı hiç bir site php kullanmazdı


Ama c# açık kaynak kodlu olsa php kadar desteklenir miydi?

Hocam düşünce ve tavsiyeleriniz için teşekkürler ama açıkçası c# için sertifikalara ayreten de eğitimlere o kadar para veremem çünkü yok.

Farkındayııım c# bilenlerin ortası yok ya profesyonelce biliyorlar da bilmiyorlar ortası yok dolayısı ile öğrenen işi kapıyor zevk alıyor.

Php ise tam tersi öğrenmesi kolay uzmanlaşması zor diye bir söz var ama en azından cebime uygun kaynak fazla belki bakarsınız 10 yıl sonra wordpress benzeri bir sistem geliştiririm :) idealler ve ilgi meselesi ama c# a birazcık ilgim olsa hocam dediklerinizden sonra anında visual studio kurup işe başlamıştım emin olun :)