Chp yanlılarının çoğunlukta olduğu bir sözlükte halkın arasına katılmak güzel. birde diğer sözlüklerdeki soruları cevaplasın bakalım hangisi gavur hangisi dayı.
kardeşim kusura bakmada sen baskan olsan kalkıp *** da mı soruları cevaplarsın yoksa gelir wmaracı yada iyinet te mı ? tabıkıde gider en iyi sitede *** da söyleşini yapar tamamlarsın..kılıcdarogluda gitmiş türkiyenın en ıyı sitesınde soruları cevaplamışş. bu adamlar senın gibi boş degilki sözlük sözlük gezsin soru cevaplasın. adam halkın içine inmiş genclerle buluşmuş, senı rahatsız eden ne ? pardon da gavur demişssin cümlenın sonunda! gavur olunca ne oluyor açıklarmısın bana ? gavur ınsan degil mi ?bu nasıl bir konuşma tarzı böyle ? ırkçımısın sen arkadasım merak ettim dogrusu..hiç bir sözlükte gavur yok fakat senın dedigin sekılde gavur olsa ne yazar yanı onu anlamadım.... adam kalkıp milletin arasına karışmış hala sitem ediyorsun. milletin arasına 1000 korumayla kafa göz yararak giren devlet yoneticileri var bu ulkede dikkatini çekerim..saçma sapan kültürsüz yorumlar yaparak kalitenizi düşürmeyin