Alıcı olmak isterim ilk etapta 30 makale alırım bir örnek makale pm atabılırmısın
Makaleler diyet,Kadın,erkek,çocuk sağlığı,moda,dekorasyon,güzellik,makyaj türlerinden makaleler tercihim bunun yanında çok az (3o makalenin 5 tanesi gibi teknoloji ve otomobil üzerine olabilir) yemek tarifleri, doğal bitkisel kürler türünden istemem bu tür makalelerin varsa alabilirim uygunsa PM atabilirsin Garanti bankası ödeme Başka ödeme şeklim yoktur.
Makale içerikleri çok bilimsel değil biraz halk dilinde olursa daha makbul yani okuyucu kişi ile samimi gibi konuşma türünden :)
Hayırlı satışlar
Makaleler diyet,Kadın,erkek,çocuk sağlığı,moda,dekorasyon,güzellik,makyaj türlerinden makaleler tercihim bunun yanında çok az (3o makalenin 5 tanesi gibi teknoloji ve otomobil üzerine olabilir) yemek tarifleri, doğal bitkisel kürler türünden istemem bu tür makalelerin varsa alabilirim uygunsa PM atabilirsin Garanti bankası ödeme Başka ödeme şeklim yoktur.
Makale içerikleri çok bilimsel değil biraz halk dilinde olursa daha makbul yani okuyucu kişi ile samimi gibi konuşma türünden :)
Hayırlı satışlar
Şimdi ustam ben burada satış için konuyu acmadım ama yinede sorularına cevap olayım inş.
Makale, modaharicinde bulunur.
Fakt dediğim gibi benim verdiğim makaleler her zaman doğrudan okuyucuya sürülmez. Üzerinde 5 dk lık kısa bir editlemeden sonra yayınlanabilir.
Ben daha çok şu tip işleri seviyorum.
Mesela bana diyeceksiniz ki. İstanbulun tüm semt ve mahallerine özel bir tanıtım yazısı. Yada her ile özel yada en güzeli türkiyenn 930 küsür ilçesi(yani tamamı) için nakliye makaleleri gibi istekler.
Bu tarz oldugunda fiyat daha düşebilir. Daha salam cıkar.
Ama ben fikir istiyorum :)
Ek Olarak:
İngilizcen var mı hocam
Ah olsa :(