lostyazilim

Erdoğan: Lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

11 Mesajlar 1.663 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Demirtaş, 'HDP'li arkadaşlarımız yaralı askerleri almaya gitti' demişti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Ağrı'daki çatışma sonrası yaralı askerilerin HDP'liler tarafından taşındığı yolundaki açıklamasına ilişkin olarak, "Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, elimizde görüntüler var" dedi. "Neymiş efendim bölücü terör örgütünün mensupları da oraya katılacakmış" diyen Erdoğan, "Lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!" ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Enflasyon, bozulan Türkiye tablosunun sonuçlarından sadece biri" açıklaması ile ekonomik gidişattan kaygı duyduklarını açıklayan TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes'ı bir kez daha hedef alarak, "TÜSİAD Başkanı yaptığı açıklamalarla ekonomik istikrarı baltalamaya çalışıyor. Ben O'nun geçmişte Türkiye'ye nasıl bedeller ödettiğini çok iyi biliyorum" dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Ülkemiz ihracatçılarının dünyadan girmediği ülke neredeyse kalmadı.Her gittiğim yerde işadamlarımızın yanında olduğumu bilmelerini istiyorum.

İnşallah bundan sonra da teşrik-i mesaimiz devam edecek.

İhracatçılarımızdan 2023 hedefi olan 500 milyar doları yakalamak adına kararlılıklarını sürdürmelerini bekliyorum.

Milletimize karşı büyük sorumluluğumuz var. Geçtiğimiz yılın büyüme rakamı bizim arzu ettiimizin altında ancak bunun ihracatçılarla istediğimiz seviyeyi yakalayacağız.

Ekonomi hakkında en hassas olması gereken kurumu ama en çok sorumsuzluk örneğini onlar yapıyor. İstikrar ve güveni baltalamakla meşeguller.TÜSİAD'ın başkanın tavrı yanlış. Enflasyon ölçülerini göremeyecek kadar kör.

TÜSİAD gibi kurumların başında olan insanların ağızlarından çıkanı kulakların duyması. Ben TÜSİAD Başkan'ın geçmişte Türkiye'ye ne gibi bedeller ödettiğini gayet iyi bilirim.

Adliyedeki terör saldırısıyla Ağrı'da yaşanan saldırı benzerlik gösteriyor. Yaralanan jandarma personeli güya bırakılmış terör örgütü sempatizanları onları kaldırmış. Külliyen yalan. Elimizde görüntüler var. Bölgede bulunan HDP mensupları bahane edilere meselenin istismar edilmesi akıl ve vicdan dışıdır.

Bu sürece ne kadar hassasiyetle yaklaştıysak diğerleri de o kadar nobran yaklaştılar.

Bu olay bölücü terör örgütünün ve onun uzantısı partisinin provokasyonudur. Neymiş efendim bölücü terör örgütünün mensupları da oraya katılacakmış. Lan siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Devlet gücünü yitirmedi. Sadece strateji değiştirdi. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesini uyguluyoruz.

Biz anne babaların duasıyla yola çıktık ama karşımıza hep beddua edenler çıkıyor.

Devletin güvenlik görevlileri dışında elinde silah olan herkes bu milletin düşmanıdır. Bu silah isterse Ağrı'da isterse Okmeydanı'nda olsun bunlar zavallıdır ve korkaklardır.

Çözüm sürecini kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Milletin huzuruna düzenlenen saldırılara gerekli cevabı veririz.

İrlanda'da nasıl yapıldı? Toprağa gömülecek ve beton dökülecek.
ekbilisimm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

OrhanYayla OrhanYayla Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknik Destek Operatörü
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 377
  • Beğeniler 108 / 76
  • Ticaret 8, (%88)
Senaryo1: Seçimlerde AkParti 'nin milliyetçilerden daha fazla oy almasını sağlamak için söyledi.

Senaryo2: Gerçekten samimi bir şekilde fikirlerini söyledi.

Senaryo3: Tek kral benim mesajı vermek için söyledi.

----

Yalnız bu konuda RTE 'yi eleştirmiyorum. HDP bu azarı çoktan işitmeliydi.

semantik semantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 6 / 84
  • Ticaret 22, (%100)
LAN değil YA

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Lan veya Yav demesi benim içi farketmiyor. Cumhurbaşkanı sıfatında olan birisine yakışmayacak bir üslupla konuşuyor her defasında.
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Lan veya Yav demesi benim içi farketmiyor. Cumhurbaşkanı sıfatında olan birisine yakışmayacak bir üslupla konuşuyor her defasında.

Şekilci olmayın hocam verilen mesaja bakın.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

İsa adlı üyeden alıntı

Şekilci olmayın hocam verilen mesaja bakın.

Şekilcilikle bir alakası yok bunun. Ben şu söylediği için yazmadım sadece, "Her defasında." diye geniş bahsettim.

www.hakancolak.com

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Yav değil Lan:)

semantik semantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 6 / 84
  • Ticaret 22, (%100)

Cumhuriyet Gazetesi bile düzeltme yapmış 20 dakika içerisinde LAN yerine YAV olarak ama YA diyor, abartmayın. He lan demiyor mu; Tayyip beyin çok ağır küfürler ettiğini duymuştum ama tv karşısında ya diyor :rolleyes:

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Şekilcilikle bir alakası yok bunun. Ben şu söylediği için yazmadım sadece, "Her defasında." diye geniş bahsettim.

Evet Davos'ta da sert bir çıkışla gerekeni yapmıştı.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

semantik adlı üyeden alıntı

Cumhuriyet Gazetesi bile düzeltme yapmış 20 dakika içerisinde LAN yerine YAV olarak ama YA diyor, abartmayın. He lan demiyor mu; Tayyip beyin çok ağır küfürler ettiğini duymuştum ama tv karşısında ya diyor :rolleyes:

Siz kendiniz dinlediniz mi acaba?

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al