finch benim kullanmış olduğum template. vermiş olduğun kodu uyguladım fakat yanlış birşeyler yapmış olmam gerek ki başarılı olamadım Wordpress 4 versiyonunu kullanıyorum.
Ayrıca yabancı bir makalede comments.php dosyasında comment_form(array('title_reply' => 'Leave a reply' )); komutunu ekleyin demişler. bunu paylaşmış olduğum kodun neresine girmem gerekiyor.
Ek Olarak: En sonunda başardım arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim. Şu şekilde çözdüm, comments.php dosyasını wordpress üzerinde editledim ve en alt kısımda bulunan comment_form($fields); kodunu comment_form(array('title_reply' => 'Yorum ve Görüşleriniz' )); bu komut ile değiştirdim.
Şuanda istediğim şekilde bunu değiştirebiliyorum.
Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, belki birilerinin ihtiyacı olur.
Ek Olarak:
fatihalagoz adlı üyeden alıntı
finch benim kullanmış olduğum template. vermiş olduğun kodu uyguladım fakat yanlış birşeyler yapmış olmam gerek ki başarılı olamadım Wordpress 4 versiyonunu kullanıyorum.
Ayrıca yabancı bir makalede comments.php dosyasında comment_form(array('title_reply' => 'Leave a reply' )); komutunu ekleyin demişler. bunu paylaşmış olduğum kodun neresine girmem gerekiyor.
Ek Olarak: En sonunda başardım arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim. Şu şekilde çözdüm, comments.php dosyasını wordpress üzerinde editledim ve en alt kısımda bulunan comment_form($fields); kodunu comment_form(array('title_reply' => 'Yorum ve Görüşleriniz' )); bu komut ile değiştirdim.
Şuanda istediğim şekilde bunu değiştirebiliyorum.
Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim, belki birilerinin ihtiyacı olur.
Aşağıdaki makaleden yararlanılmıştır...
Your theme uses the function comment_form() (reference). You can add arguments to that function, for instance:
comment_form(array('title_reply' => 'Leave a reply' ));
Go to your theme editor, select comments.php and at the second to last rule replace comment_form(); with the code above. Replace 'Leave a reply' with your own text of course.