Arkadaslar pc güç dügmesine basiyorum fan hizli ve sesli bir sekilde calisiyor ve 5 sn sonra daha ekran gelmeden kapaniyor.

Tabi zorlayinca aciliyor . Acilacagi zaman fan cok sessiz calisiyor ve ordan acilicagini anliyorum.

Bugün motorda giderken pc sirt cantamdaydi ve canta dustu yola birkac suruklendi.

Eve geldim bilgisayara baktim birkacyerimde hasar var küçük kiriklar yani...

Ama dustukten sonra pc kafayi yedi.

Aciyorum fan hizli ve sesli calisiyor 5 sn sonra kapaniyor.Hani hep yasadigim sey ama bu sefer hep boyle yani hic acamiyorum.Hep aciliyor 5 sn sonra kapaniyor :/

Bu arada 10 kere actiysam mesela 6 sında beyaz cizgiler fellan geliyor ve oyle kapaniyor.

Gerekirse pc fotosunu atayim.
Dusunce kirilan yer bi sarz kablosunun ucu ama yinede takiliyor o sorun degil.ama yamuk giriyor fakat yinede guc aliyor.
Birde laptopta ekrani tutan yer biraz kirildi .

Yardimlarinizi bekliyorum

Hani benim süphem su pcde pil yok yani sarz kablosu ciktigi anda pcde kapaniyor.Bu sarz kablosun ucuna gelmeden ki kablolar bantlanmis sanirim aldigim kisi kullanirken oraya bjsiler yapti yanlisikla.+ olarakta motordan dusunce pc o sarz kablosunun ucunda ufak bir kirik oldu ve uc yamukdu az birsey.
Satz kablosunu takma yerinin icinde bukunan kucuk demirlerde yamuk az birsey.Sonuc boyle olunca sarz kablosunu takiyorum ve yamuk oldugu icin cok hassas oluyor.Pc aciyorum sans eseri acikdi ama pcyi cok cok ufak bir hareket ettirdim aninda kapandi.bende bubsarz kablosu hassas o yuzden en ufak harekette guc kesiliyor.

Ama guc dugmesine basinca bi 5 sn calisiyor fan sonra duruyor.