-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar çoğu üniversitenin öğrenciler tarafından kurulmuş forumları var, bende bayadır bir forum açma arayışındayım fikir arayıp duruyordum. Bir baktım bizim üniversitenin forumu yok. İşin garibi küçük bir üniversitede değil 60.000 e yakın öğrencisi var Türkiye deki en kalabalık üniversiteler listesinde yeri vardır sanırsam. Bu üniversitem için forum açsam sizce tutar mı? Yayma işinide Facebook'da bulunan bölüm grupları ve Üniversite itiraf sayfası üzerinden yapmayı düşünüyorum sizce tutar mı denemk de fayda var der misiniz yoksa hiç uğraşmayayim mi? (smf üzerine kurulacak elimde önceden aldığım bir tema var bu işe uygun onu kullanacağım, hostumda mevcut sadece domain masrafım olacak.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
üniversite forumları tutar ama gelir kazanır mısınız oradan tam olarak emin değilim ama öğrenciler eğer sizin forum sistemini kullanıp çeşitli kopya olaylarına karışırlarsa sorun çıkabilir. yoksa ben de bizim üniversitedekiler için bir platform düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
forum saçma olur sözlükspot varken
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
inşaallah başarılı olursunuz hocam. iyi gibi duruyor proje
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
SMF iyi bir tercih. Başlayın bir an evvel. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bence forum yerine sosyal bazlı bir site daha iyi olur. Phpfox gibi ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Masrafın az dene derim ama şunu da göz önünde bulundur. Ben o ortalamada 2 farklı üniversitede okudum ikisinin de forumuna filan üye olmadım. Yeni üyeler bilgilenme amaçlı girerse girer onun dışında zaten her üniversitenin fakültelerinin hatta her bölümünün facebook gibi sitelerde sayfaları var her türlü paylaşım oralardan dönüyor. Cazibe yaratman lazım bir fark olmalı bu kadar sosyal platform varken insanların eskisi gibi forumlarda takıldığını düşünmüyorum.