Bir çok arkadaş adsense üzerinden sanırım kazan sağlamanın kolay olduğunu düşünerek işlerini ciddiye almayarak yürütüyor.Hali ile kazanç olmayınca verilen emek ve harcanan mebla boşa gidiyor.

Peki adsenseden kazanç nasıl sağlanır ?

Öncelikle kendinizi tanımanız gerek.Siz kimsiniz neyden anlar neyi iyi yaparsınız ? Sonrasında işi naısl yapacağınızı planlamanız gerekiyor. Özgünmü gireceksiniz sektöre yoksa spam kasarak şaş kaza ödeme alıp sonraki ayı görmek muallak mı olacak ?

Bir çok sektör ve yöntem söz konusu kazanç sağlamak için. Özgün şekilde girilcek bir sektörde iddaalı olmalısınız temanız , yazılarınız ve kadronuz tam olmalı.Tek kişi ile yürütülmez demiyorum ancak yürütmek zor olur.

Türkçe ve diğer dillere görede kazançlarınızda farklılıklar söz konusu olacaktır.Türkçe sitede bir tıka tbm oranı 0,5 bilemediniz max 0,20 arasında gider gelir.Ancak ingilizce , almanca , ispanyolca ve diğer dillerde tbm oranları türkçe sitelere göre çok yüksektir.

Örnek verecek olursak türkçe dekorasyon sitesinde bir tıka alacağınız tbm oranı 0,15-20 arasıdır max.Ancak bir almanca sitede 0,40- 1 tl arası değişir ( kelimeye göre farklılık gösterir )

Peki kazanmak için dil bilmek mi gerekiyor ? Hayır bir site sahibi dil bilmeden aylık çok güzel kazançlar elde ediyorlar.Lokasyonlu bir sunucu , site dili ve içeriği ilgili dilde yaparsanız sorun yok.

Makale yazdırabilir veya bot ile spin sayesinde konu çeker özgünleştirebilirsiniz.

KAYNAK http://www.mkedata.com/adsenseden-kazanc-elde-etmek/

bir sonraki yazıda kolay şekilde minimum gider ile adsenseden yüksek kazanç sağlamayı anlatacağım takip edenler kazanacaktır.