Wordpress sürümünüz 4.1 mi ? eğer öyleyse bu güncelleme hatalı.
w3total cache eklentisi kullanıyorsanız bu da bir çok soruna neden olmaktadır. Hatta bir forumda bir arkadaş sizinle aynı sorunu yaşadı ve bu eklentiyi kaldırınca sorununu çözmüştü.
w3total cache eklentisi kullanıyorsanız bu da bir çok soruna neden olmaktadır. Hatta bir forumda bir arkadaş sizinle aynı sorunu yaşadı ve bu eklentiyi kaldırınca sorununu çözmüştü.
4.1.1 kullanmaktayım.
Dediğiniz gibi w3total cache eklentisini kullanmıyorum. Eşimin blog sayfası www.elislerievisleri.com ve daha 3-5 gün öncesine kadar hiçbir problem yoktu.
Bu blog sayfasını mevcut hostinginden yaklaşık 2 ay önce taşıdım ve benim e-ticaret hostingimin olduğu hostinge aktardım. Eski hostingi çok yavaştı, firmada ilgisizdi ve benimde bir addon domain barındırma hakkım vardı, onu değerlendirdik ve blogda hızlanmış oldu.
Acaba diyorum benim 3-5 gün önce e-ticaret temama eklediğim Zopim adı altındaki destek eklentisi eşimin bloğunda problem çıkartmış olabilir mi? Farklı dosyalarda ama sonuçta aynı hosting :confused:.
Sanmıyorum ama şimdi yazarken aklıma geldi, onu etkisiz kılıp birde öyle deneyim bakalım. Bu arada halen ücretli, ücretsiz yardım beklemekteyim ...
Ek Olarak: Evet beklediğim üzere Zopim i etkisiz kılmak bir işe yaramadı ...