Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eğer aklı başında bir insansanız Türkiye'nin nereye kimin eli ile götürüldüğünü anlarsınız. Bu kadar yolsuzluk bu kadar yalan dolan ses kaydı yapılan işler, o kadar harcanan para saraya dökülen milyar dolarlar, sokaklarda ki boy boy posterler gökyüzünü göstermeyen bayraklar o kadar seçim araçları o kadar dökülen para ve yolsuzluk yok değil mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Siyaset muhabbetleri dostu bile düşman yaptığı için oldum olası hiç sevmemişimdir.
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sadrazam adlı üyeden alıntı
Yolsuzluk ne zaman olmadı ki ? sen şuan muhalefetin yandaşı olan holdinglerin nasıl o kadar büyüdüklerini düşün bari. kimin zamanında ne kadar büyüme katetmişler onlara bak. Aydın doğan akpartiye neden düşman biliyormusun : bkz.
https://www.youtube.com/watch?v=b8dNkDIQS2U bunu sadece o söylemiyor. cem uzanda açık olarak açıklamıştır. aydın doğan bana rüşvet teklif etti demiştir. ortak bir paydada buluşmayacak 2 insan burada ortak söylemlerde bulunuyorlar.
Sanırım yolsuzluğu aklamanın yeni yolu bu "yolsuzluk ne zaman olmadı ki" yani öncekiler yaptı buda yapsın... bu nasıl bir partizanlık bu nasıl bir düşüncedir. Yolsuzluğu her kim yaparsa yapsın bu kötüdür ahlak dışıdır, bunu bu da yaptı şu da yaptı diyerek kimse hafifletemez...
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne o zamanın iktidarları ne bu zamanın iktidarları hiç biri hiçbiriniz umurum da değilsiniz olmadınız da. Ben siyasetçi değilim ve burada siyaset yapmıyorum ülkem vatanım ve bölünmez bütünlüğüm hakkında kaygılarım var. Bugün şu ülkede yaşanan olaylar hortlayan mezhep kavgaları hortlayan ümmet faşizmi hortlayan arap milliyetçiliği beni kaygılandırıyor. Ne kadar etnik döküntü var ise ülkeye sokulması tüm enerji güçlerinin dış ülkelere bağlanması adaların kaybedilmesi doğuya erişimin kalmaması Hatayın şehrimin tamamen suriyelilere teslim edilmesi işsizlik yolsuzluk yoksulluk rüşvet gasp artan uyuşturucu işleri vs. bilmem anlatabildim mi gerçi bunu da anlamayacaksınız.
Tanrı Türkün Yardımcısı Olsun!
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sadrazam adlı üyeden alıntı
Neyse fazla siyaset yapmayalım artık. herkes görüyor zaten neyin ne olduğunu. . aynı meslek ile uğraşıyoruz herhalde güvenlik kamerası vs. işleriylemi uğraşıyorsun.
Aslında siyaset yapmıyorum kanım sadece Türk milletinin kendine gelmesi için bir iki şey yazıyorum siyaset yalan dolan işidir ben ne yazarsam kanıtları ile elimde var.
Bilişim ve teknoloji