Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İş yerim var.
Ek Olarak:
İsa adlı üyeden alıntı
İşsizlik için diyeceğimi dedim, kimse iş yok demesin sakın.
Dolar konusunda da her şey ortada. Seçim, petrol v.s.
Beni rahatsız eden haberlerin paylaşılması değil. Senin sürekli siyasi ve kışkırtıcı şekilde ardı ardına paylaşım yapman.
Daha ne istiyorsun haberlerde olmayan bir çok bilgiye sahip oluyorsun. Her yerde sansürlediğiniz yetmedi şimdide forumlarda mı alo fatih diyorsunuz?
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendislik öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bizde 2 dükkan için baya eleman aradık ama beyfendiler geliyor işi beğenmiyor sonra ben işsizim işi arayan bulur işsizlik yoktur biraz kaldırın kafanızı bilgisayardan gezin biraz heryer eleman arıyor iş ilanı sitelerinde bili onbinlerce ilan var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar her şeyi siyasete bağlamayın, bakın bunların hepsi bizim çalısma azmimizin olmaması.Gelişmiş ülkelere bakıldığında üretim var refah var neden çünkü ilk önce iş diyorlar.Ben hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşsizlik yükselen bir ivme gösteriyor bu çok açık. Gün geçtikçe daha kötüye gidiyoruz. Bunun yanı sıra, borçlarımızda artıyor ülke olarak. Yani gözü kapalı şekilde "Ülke iyiye gidiyor." demek ahmaklıktır. Fakat şunu da ekleyeyim. İşsizlik kadar iş beğenmemezlik de çok ülkemizde.
www.hakancolak.com
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iş beğenmiyorlar diyenlere ufak bir şey demek istiyorum. 4 yıllık üniversite mezunu bir adama fabrikanın teki gel seni pres makinelere alayım diyor. sen o kadar çabala çırp buralara kadar gel sonra git yağ pas içinde pres makinesi kullan. sen olsan çalışırmısın?
atama bekleyen nice öğretmenler var. napsınlar onlar araya sokucak torpilleri yoksa gidip bakkalda çalışıp hesap kitap mı yapsın?
bu genellemeyi iyice açabilirim ve yıllardır dillere dolanmış "kimse iş beğenmiyor" lafını artık bir bahane kelimesi olarak kullanmayın bence.
Batuhan P. | SoftVore.com