mail geldi:
adsense-noreply@google.com
Önemli: AdSense siteniz, Google Arama'da yakında yapılacak mobil uyumluluk değişikliğine hazır mı?
21 Nisan'dan itibaren mobil uyumluluk, Google Arama'daki sıralama sonuçlarını daha fazla etkileyecek. Mobil Uyumluluk Testi aracıyla site sayfalarınızı test ederek ...... sitenizin ve diğer sitelerinizin bu değişikliğe hazır olup olmadığını bir kez daha kontrol edin
Bu değişiklik, dünya genelinde tüm dillerde yapılan mobil aramaları etkileyecek ve Google Arama sonuçları üzerinde de büyük bir etkiye sahip olacak. Kullanıcılar, cihazları için optimize edilmiş, alakalı ve yüksek kaliteli arama sonuçlarını daha kolay bulabilecek.
Sitenizi mobil uyumlu yaparak, birden çok ekranda ulaştığınız kitleyi ve elde ettiğiniz geliri artırabilirsiniz.
Responsive Display
Sitem zaten mobil cihazlar için optimize edilmiş. Bir şey yapmam gerekiyor mu?
Mobil cihazlar için optimize edilmiş bir siteniz zaten varsa bile, biraz vakit ayırıp Mobil Uyumluluk Testi aracını kullanarak sitenizin sayfalarını tekrar kontrol edin. Ayrıca, mobil cihazlar üzerinden daha fazla para kazanmaya yönelik en iyi uygulamaların ele alındığı AdSense Birden Çok Ekran Uygulama Kılavuzu'nu da inceleyin.
Mobile Usability Report
Sitem mobil uyumlu değil. Sitemi mobil uyumlu hale getirmeye nasıl başlarım?
Mobil uyumlu siteler kılavuzu başlamanız için size yardımcı olabilir. Diğer yandan, Web Yöneticisi Araçları hesabınıza giriş yapıp Mobil Kullanılabilirlik Raporundan yararlanarak siteleriniz genelindeki mobil kullanılabilirlik sorunlarının tam bir listesini görebilirsiniz. Ayrıca AdSense Birden Çok Ekran Başlangıç Kılavuzu'nu inceleyebilir ve destek almak için Web Yöneticisi Merkezi Forumlarında soru yayınlayabilirsiniz.

Google AdSense