CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Yoruma katılıyorum. Video demek ses ve görüntü barındıran herhangi bir kayıt demek değildir. Böyle bir sunum olacak ise biraz enerjik, dinamik olmalı sunum yapan arkadaşlar; aynı zamanda ışık ilavesi, mikrofon değişimi ve konum düzenlenmesi yapılmalıdır.

Ben hep şöyle düşünürüm, eğer şartlar olgunlaşmamışsa projeyi öldürmektense biraz daha beklenmeli; yoksa mikrofon şöyleydi, ışık böyleydi, internet yavaştı gibi bahaneler insanları asla tatmin etmez, en azından Türk insanı ne yazık ki sizin şartlarınızla ilgilenmez, maalesef.

Keşke ilgilense de bağış mantığı otursa bizde de, en azından 3-5 yardımı dokunur bir mikrofon alırken veya bir fon ışığı satın alırken. Neyse :)


Haklılık payınız var :) Kusuruma bakmayın biraz geç cevap veriyorum yorumunuza. İlk videolarımız ve tecrübesizliğimiz olduğu için dışarıdan gelecek yorumlar ile kendimizi daha da iyi hale getirmeye çalışacağız elimizden geldiğince. Ne yazık ki üniversite öğrencisi olduğumuz için ışık ekipmanını kendi imkanlarımız ile yaptık bir adet daha yapmamız gerekiyor vize haftamıza denk geldiği için yapmamıştık.

Projeyi öldürme konusuna gelirsek ben tam olarak size katılmıyorum o konuda. Sadece kendi çevremize videoları göstererek ya da kendimiz çekip izleyerek çabuk yol kat edemeyiz diye koyduk videoları. 3. kişinin gözünden neler yapmamız gerektiğini daha iyi anlayabiliriz :)

Bağış konusuna gelirsek o konu da çok büyük sıkıntılarımız var millet olarak. Ne yazık ki hizmet bekliyoruz ama katkıda bulunmayı hiç düşünmüyoruz. Bunun bir çok sebebi var tabii o konulara girmeye kalkarsak yorum uzar gider :) Ülkemizde gelir düzeyleri artar ve düşünce yapısı daha da olgunlaşırsa bağış konusunda ilerleyebiliriz. Bir de ülkemizde ki yatırımcılar genelde işlerini sağlama almak istedikleri için ve kısa yoldan para kazanma derdinde oldukları için pek yatırım alma durumu da olmuyor.

Yorumunuz için teşekkür ediyoruz :)

Uzmanyazilim adlı üyeden alıntı

Katkılı olucağını düşünüyorum hocam elinize sağlık :)


Yorumuz için teşekkür ederiz, yardımcı olabilirsek ne mutlu bize :)