reload58 adlı üyeden alıntı

Bence son zamanlarda LG iyi bir performans sergiliyor.

G3 konusunda bir kaç sıkıntısı olmasına rağmen dediğiniz gibi LG markası değer kazanmaya başladı. İşlemci ekran çözünürlüğüne tam olarak yetişemiyor ne yazık G3 modelinde ancak G2 fiyat/performans olarak gayet iyi

anilgzl adlı üyeden alıntı

Bütçede sıkıntı yoksa Samsung S6 Edge, HTC One M9 ve LG G4 (daha satışa çıkmadı) alınabilir. Aslında tam olarak hangi amaçla kullanılacağı telefon alırken çok önemli. Sürekli fotoğraf çekecekse ya da iş telefonu olarak kullanılacaksa ona göre model seçilmeli.

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Pürüz çıkmaz ise, Temmuz gibi S6 Edge elimde olacak inşallah. Elektronik cihazlarda Tablet/pc/telefon Samsung 'dan şaşmadım. Bir Allah 'ın günü de pişman etmedi beni.

Elektronik ürünler aslında biraz şans işidir, o üretim bandından tüm devreler ne yazık ki aynı çıkmıyor bu yüzden bazı seriler çabuk arızalanabiliyor. Bu konuda Samsung biraz sabıkalı olduğu için insanlar olumsuz yaklaşıyor

NK1864 adlı üyeden alıntı

Bu ülkede kimse alışveriş yapmasını bilmiyor. Daha doğrusu neye ihtiyacı olduğunu bilmiyor. Reklamda ne verirse alık gibi gidp onu alıyor.
Aylık 10 bin lira gelirin yoksa ve bir telefona 2 bin liradan fazla veriyorsan sen o markanın kölesisindir. 24 ay o marka için çalışıp, tüm hayatını ona ödediğin paraya göre yaparsın. Sosyalleşmekten kısarsın, 2 bin liralık telefonunla Facebook'ta takılırsın. Arkadaşların kondere çağırır, son moda stereo kulaklıklarınla evde oturur müzik dinlersin...
Para insanları mutlu etmek için vardır. 2000 lira telefon verdin de annene en son ne zaman çiçek aldın? Evine akşam ne zaman pasta götürdün? En son ne zaman kendini şımarttın?
300 liralık telefonla yapamayıp da 2 bin liralık telefonda kullanım amacı harici ne var anlamıyorum. Asfalt da oynamayıver otobüste.

Halkımız çok çabuk gaza geliyor her konuda. Bu yüzden asgari ücretli olan insanlar da bile maaşının 3 katı fiyatına telefon görüyoruz. Dediğiniz gibi çok önemli bir ihtiyaç değil şimdilik, ileri de ne olur bilinmez. Sağlık konusunu akıllı telefonlara entegre etme konusunda daha da ilerledikçe firmalar insanlar ister istemez yöneleceklerdir. Örneğin tansiyon hastası bir insan için tansiyon ve nabız ölçen bir bilekliğin telefonla senkronize çalışması bu sayede sağlığını daha iyi takip edebilmesi bir nimettir bence.

Günümüz çağı dijital çağ olduğu için dediğiniz şeyler artık sanal ortamda oluyor. İnsanlar konserleri internetten izliyor, annesine çiçek almak yerine internette annesi için yazılar paylaşıyor, eve pasta götürmek yerine o parayla 40 yılda bir kullanacağı bir teknolojik alet alıyor. Ve ne yazık ki artık insanlar sanal ortam da iltifatlar ile ya da sanal aşklar ile mutlu olabiliyor. Bizden sonraki nesili düşünmek bile istemiyorum bu konuda

ilginciz adlı üyeden alıntı

Hocam hani,şey,yani gibi parazit sesleri 2 videoda da çok kullanıyorsunuz. Diksiyon eğitimi alırsanız sorun çözülebilir. Birde masanın üstünü kirli gözüküyor.

Masaüstü kirli değil aslında mühendislik öğrencileri olduğumuz için masanın üzerinde yaptığımız projelerden dolayı çizikler mevcut o da kirli gibi gözükmüş. Kamera karşısına ilk çıkma durumundan dolayı duraksamalar olmuş eğer ileride düzelme olmaz ise dediğiniz gibi diksiyon eğitimi almamız gerekecektir :)

Ayrıca kendimizi çoğu konuda geliştirip düzeltmek için çabalıyoruz siz değerli arkadaşlarımızın yorumlarıyla. Masaüstü için yeni bir kaplama yapılacak, ışıklandırma ve ses konusunda gelişmeler olacak, ve daha güzel göze hitap eden yeni videolar ile sizlerle buluşacağız :)