-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba arkadaşlar, imzada da gördüğünüz gibi warez içerikli bir web sitem var. Adsense ye başvursam kabul etmeyeceğini biliyorum ama çoğu warez siteleri google adsense ile çalışıyor bunun nedenini bir türlü anlamış değilim. Piyasada bu işleri makul bir ücret karşılığı yapan uzmanlar var acaba onlar web sitemi adsenseye kayıt edebilirler mi?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. İyi forumlar.
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunu anlamak için Einstein olmaya gerek yok :). Olay şöyle ki; Eli, ayağı düzgün bir site ile AdSense'e başvuru yap, onaylat daha sonra warez içerikli sitenize reklam kodları ekleyin. Yaklaşık 1 sene önce şikayet ettiğim oyun indirme sitesi hala daha AdSense reklamları ile donatılmış durumda. Yani anlıyacağınız Google'ın keyfine kalmış bir durum :). Site'ye reklam koyarsınız, 1 saat sonra gümler. Bir bakarsınız 3, 4 sene gitmişsiniz.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
kardeş sen bu işten uzak dur bence. Elbet ban alacaksın ki bir çok kişi aldığı gibi. Paranda cebinde dursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dünyanın en büyük warez script tema sitelerinden gfxfree ninde heryeri adsense benfe çözemedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Grafiker, Sunucu Ba
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
Benim sitemdede warez içerikler var ama burda paylaşmam doğru olmaz bir çok arkadaşın teması ve scripti mevcut :D + google adsense onaylı başka siteden çekiyorum bende @sezeryildiz 'in dediği gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar işin ticari boyutunu niye düşünmüyorsunuz Adsense kimi warez sitelerine reklam izni veriyor deniliyor. Eğer burada reklam gösterim sayısı çok ise kısacası adsensede bu işten güzel para kazanıyorsa niye banlasın adsensenin borusu bize ötüyor bizim gibi sitesi 1k görünce yada günde 3-5 lira kazanınca kazandığımız parada 199TL ulaşınca banlıyor hiç birimizde bir şey yapamıyoruz