Sürekli süreki rastlıyorum şu tip bloglara.. Adamlar blog kurmuş, içerik çorba gibi.. Bir yandan legal içerik (crack,hile v.s.) paylaşıp, bir diğer yandan teknoloji haberleri yayınlıyorlar, öte ki yandan bir o kadar alakasız içerik giriyorlar..

Ya kardeşim teknoloji haberi okumak isteyen biri, bloğun her köşesinde farklı farklı konu dışı serseri konu başlıkları görmek istemez. Veya program indirmek için giren kişi sürekli teknoloji haberlerine rastlamak istemez. Çünkü o adamın o an siteye giriş amacı bellidir. Programı indirip çıkmaz ister. Ya ne bileyim, böyle "her kitleye hitap edeyim" diye saçma sapan işler yapmayın.

Ben kendi fikrimi söylüyorum; şu tip bloglar açıp interneti çöplüğe çevirmeyin artık. Kitlenizi seçmesini bilin. Blog kurduktan sonra kendinize " ben şuna hizmet ediyorum." veya "benim kitlem şudur" diyebilin.

Hani bir de bloğun başlığını "teknoloji hakkında her şey" diye girerler ya ona da ayrı bir kıl olurum.

Şuan da o şekilde hit kazanmış, tanınmış bir çok blog var. Ama benim gözümde bu blog sahipleri "blogculuk"dan gıdım anlamayan insanlardır.. Bloğu hit manyağı yapacağım diye bir yerlerini yırtan insanlardan başka bir şey değildir bana kalırsa.. Şu tarz blogları görmekten sıkıldım artık..

Ben görüşümü bildirdim. Artık isteyen dikkate alır, isteyen almaz. Ama bu tip blogların demode olduğu kesin bi'şeydir.