Civan Demir adlı üyeden alıntı

Olumlu:

+ Sayfa da paylaştığın içerik süreleri uygun. Yarım saat ya da 1 saat aralıklar ile atıyorsun.

+ Hiç reklam falan yapmamışsın benim gördüğüm kadarıyla. Eğer yapmamışsan bu iyi. Çünkü reklam yapmak için henüz erken.

Olumsuz:

- Sayfa da paylaşılan gönderin bir çoğu çok öncelerden paylaşılmış içerikler. Bu seni tıpkı diğer sayfalar gibi sıradan bir sayfa yapar.

- Sayfanın açılışından bu yana geçen sürede sayfa yeterince büyümemiş.

Öneri:

+ Sayfanın çabucak büyümesini istiyorsan, başka sayfaların gönderilerine sayfanın adı ile "özgün" ve konu ile alakalı yorumlar yap. (aman gidip "allahı seven sayfayı beğensin" gibi yorumlar yapma. Uzak dur. Kitleye yansır. )

+ Yerinde olsam facebook'a verdiğim emeği Twitter'a verirdim. Orada erişim sıkıntısı yok. Facebook'da 10 bin beğeninde olsa, gönderiyi max 3-4 bin kişi görür. Ama twitter'da öyle değil. Kaç takipçin varsa hepsinin haber kaynağında çıkarsın. Facebook daha çok sayfalardan kar etmeyi hedefliyor. Eğer reklam vermessen sayfaya verdiğin emeğe üzülürsün.

+ Eğer yok ben facebook'da devam edeceğim diyorsan, o zaman farklı olmak zorundasın. Bak ben "gta caps" adında bir sayfa açmıştım (sonradan sattım) sayfaya 1 ayda 60k üye topladım özgün yorum ve capslerle. Eğer kitle istiyorsan başkalarından farklı olmalısın, özgün olmalısın.


Twitter düşüncem var ama Kuzey kıbrısta olduğum için buraya telefon onayı gelmiyor :D

Keşke gelse 10tane hesap açıp farklı ilgili oldugum konularda paylaşım yapmayı düşünüyorum. Sonrasındada siteler için hit anlamında faydası da olucak tabi.