-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
carpedien adlı üyeden alıntı
canlı yardım ve bildirim kutusu biraz pazarlamayla alakalı aslında. editör seçimlerinin altındaki banner i ise kullanıcı hemen kaçmasın diye gözlerine sokmak istedim:) sitenin default yorum olayını kaldırıp disqus'u kalıcı yapmayı düşünüyorum hem disqus'ta site ile ilgili yorumlar çıkıyor ve geri dönüşler oluyor hem de daha kullanışlı geldi bana. facebook yorum eklentisi kurmaya çalıştım ama bi türlü olmadı ben de uğraşmadım. fikirleriniz için teşekkür ederim.
Evet facebook yorumda benden yardım istemiştiniz mail üzerinden hatırladım şimdi, yardımcı olmaya çalışmıştım fakat ekleyememişsiniz. Tamamen disquss olursa fena olmaz ama diğer banner ve kutucuğu ziyaretçinin gözüne sokmak pek iyi olmamış bence zira rahatsız ediyor.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Siteyi satın aldığınızı kanıtlayın olsun bitsin.Dekont ? konuşma kaydı ? pm geçmişi varmı ?
tema vs fark etmez hit nedir geliri nedir buna bakılır.Ben 1 lira ederi olmayan tema ile güzel kazanç sağlayıp siteyi 3-5 bine satabiliyorum.
Mesele hiti geliri potansiyeli.Film sitelerinde geçirilen süre sadece senın sitene özgü değil.Her film sitesinde süre uzundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çok özür dileyerek konuyu bölüyorum belki yeri değil ama bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim sitemde 3 aylık günlük 2k tekil hit ve 10k görüntülenme alıyorum ama alexa global 1,562,066 tr 27,919 ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba uzmanlardan rica ediyorum bir göz geçirir misiniz sitem imzada yer almaktadır.
Ne zamandır bu alexanın saçmalığına kafa yoruyorum ama bir türlü neyin nesi bu alexa çözemedim. Pek çok makale okudum ama hiç bir fayda etmedi :(