lostyazilim
tr.link

Bu sitenin ederi nedir? Satmak istesem kaça gider?

22 Mesajlar 2.880 Okunma
acebozum
tr.link

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

PC'den giriyorum. Canlı yardım kutusu, sağ side bardaki bildirim kutusu, editörün seçimleri altındaki banner. Bu üçü gereksiz olmuş. Birde film sitelerine disquss yorum pek gitmiyor, fazla alan kapladığı için sitenin kendi yorum kutusu altlarda kalıyor.

canlı yardım ve bildirim kutusu biraz pazarlamayla alakalı aslında. editör seçimlerinin altındaki banner i ise kullanıcı hemen kaçmasın diye gözlerine sokmak istedim:) sitenin default yorum olayını kaldırıp disqus'u kalıcı yapmayı düşünüyorum hem disqus'ta site ile ilgili yorumlar çıkıyor ve geri dönüşler oluyor hem de daha kullanışlı geldi bana. facebook yorum eklentisi kurmaya çalıştım ama bi türlü olmadı ben de uğraşmadım. fikirleriniz için teşekkür ederim.

elektronikssl
webimgo

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)

carpedien adlı üyeden alıntı

canlı yardım ve bildirim kutusu biraz pazarlamayla alakalı aslında. editör seçimlerinin altındaki banner i ise kullanıcı hemen kaçmasın diye gözlerine sokmak istedim:) sitenin default yorum olayını kaldırıp disqus'u kalıcı yapmayı düşünüyorum hem disqus'ta site ile ilgili yorumlar çıkıyor ve geri dönüşler oluyor hem de daha kullanışlı geldi bana. facebook yorum eklentisi kurmaya çalıştım ama bi türlü olmadı ben de uğraşmadım. fikirleriniz için teşekkür ederim.

Evet facebook yorumda benden yardım istemiştiniz mail üzerinden hatırladım şimdi, yardımcı olmaya çalışmıştım fakat ekleyememişsiniz. Tamamen disquss olursa fena olmaz ama diğer banner ve kutucuğu ziyaretçinin gözüne sokmak pek iyi olmamış bence zira rahatsız ediyor.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

MaMiFilm adlı üyeden alıntı

Evet facebook yorumda benden yardım istemiştiniz mail üzerinden hatırladım şimdi, yardımcı olmaya çalışmıştım fakat ekleyememişsiniz. Tamamen disquss olursa fena olmaz ama diğer banner ve kutucuğu ziyaretçinin gözüne sokmak pek iyi olmamış bence zira rahatsız ediyor.

hocam o arkadaş sen misin? tekrar yardımların için teşekkür ederim çalıştım yapmaya ama olmadı:)
MaMiFilm

kişi bu mesajı beğendi.

Aykuru Aykuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 17 / 31
  • Ticaret 15, (%100)

carpedien adlı üyeden alıntı

200-300 bandında ilerliyor. 3 aylık bir site ben 1. ay dolduğund aldım ve aldığımda eski sahibi bot filan gönderip hit yükseltmiş amacını bilmiyorum. her şeyi kaldırttım bütün siteyi tekrar elden geçirdim böyle devam ediyorum.

Bot kullandığı tr hitinden belli. Bizde 500k dünya rankı varken 7k tr hiti var. Türkçe film-dizi sitesi için yabancı girişi çok olmuş

wmaraci
wmaraci

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Siteyi satın aldığınızı kanıtlayın olsun bitsin.Dekont ? konuşma kaydı ? pm geçmişi varmı ?

tema vs fark etmez hit nedir geliri nedir buna bakılır.Ben 1 lira ederi olmayan tema ile güzel kazanç sağlayıp siteyi 3-5 bine satabiliyorum.

Mesele hiti geliri potansiyeli.Film sitelerinde geçirilen süre sadece senın sitene özgü değil.Her film sitesinde süre uzundur.

CanerErgez CanerErgez http://ergezcaner.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 6 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
200 lira civarı eder ..

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)
Çok özür dileyerek konuyu bölüyorum belki yeri değil ama bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim sitemde 3 aylık günlük 2k tekil hit ve 10k görüntülenme alıyorum ama alexa global 1,562,066 tr 27,919 ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba uzmanlardan rica ediyorum bir göz geçirir misiniz sitem imzada yer almaktadır.
Ne zamandır bu alexanın saçmalığına kafa yoruyorum ama bir türlü neyin nesi bu alexa çözemedim. Pek çok makale okudum ama hiç bir fayda etmedi :(

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Çok özür dileyerek konuyu bölüyorum belki yeri değil ama bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim sitemde 3 aylık günlük 2k tekil hit ve 10k görüntülenme alıyorum ama alexa global 1,562,066 tr 27,919 ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba uzmanlardan rica ediyorum bir göz geçirir misiniz sitem imzada yer almaktadır.
Ne zamandır bu alexanın saçmalığına kafa yoruyorum ama bir türlü neyin nesi bu alexa çözemedim. Pek çok makale okudum ama hiç bir fayda etmedi :(

Takma alexaya kardeşim.Sorun edecek bir unsur değil.Siten hitlim ? gelir getiriyor mu ? gerisi önemli değil.
yalcnuygur

kişi bu mesajı beğendi.

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

Charizard adlı üyeden alıntı

Takma alexaya kardeşim.Sorun edecek bir unsur değil.Siten hitlim ? gelir getiriyor mu ? gerisi önemli değil.

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Daha yeni olduğu için gelir işine başlamadım. Allah'a şükür beklentimin fazlasında hit geliyor daha fazla bir şey istemiyorum ama 1-2 aylık siteleri alexa'da benden çok ama çok düşük olduğunu gördüğümde üzülüyorum doğrusu :)

• Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Daha yeni olduğu için gelir işine başlamadım. Allah'a şükür beklentimin fazlasında hit geliyor daha fazla bir şey istemiyorum ama 1-2 aylık siteleri alexa'da benden çok ama çok düşük olduğunu gördüğümde üzülüyorum doğrusu :)

Anlıyorum kardeşim.Alexanı düşürmeniz bir çok küçük ve basit yöntemleri vardır.Bir yazımda bunu anlatacağım hatta yarın bunu yazayım sen ve diğer arkadaşların işine yarar umarım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al