PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Bilinmedik yerlerden alma derim. Forumda çok yorumu olabilir ama sakız fiyatına reseller sattığı için tüm herşey. Ayrıca şuan için olumsuz bir eleştiri yapılamaz, konuları daha yeni. Birkaç ay daha geçince iyi mi kötü mü belli olur. Birde ben de göremedim YS belgelerini.

Valla hocam netmarlis ten 30 TL ye reseller aldım yeni firma ama hizmet alanlar övüyor bende onlara güvenip aldım tek bir sıkıntı yaşamadım üstüne ns sorunu yaşadım domain panelime erişip yönlendirmeyi çözdüler. Yani yeni firma vs diyip almayacaksak bu firmalar nasıl gelişecek? Sizin eski firma olsun diyorsunuz da o zaman natro vs vs dışında firma çıkmaz karşımıza. Biz koklu firma aramanın aksine kaliteli firma aramaliyiz kalitede köklü firma demek değildir.
Misal netmarlis firmasını araştırdım turkmmo ve *** da kötü yoruma rastlamadım. Şöyleki turkmmo da 100 sayfa yorum okudum 2 tane önermeyen var onlarda kendileri server almış oyun içi yardim etmiyorlar diye önermemişler. İstersen netmarlisi düşünebilirsin araştır kendin gör