Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Valla hocam netmarlis ten 30 TL ye reseller aldım yeni firma ama hizmet alanlar övüyor bende onlara güvenip aldım tek bir sıkıntı yaşamadım üstüne ns sorunu yaşadım domain panelime erişip yönlendirmeyi çözdüler. Yani yeni firma vs diyip almayacaksak bu firmalar nasıl gelişecek? Sizin eski firma olsun diyorsunuz da o zaman natro vs vs dışında firma çıkmaz karşımıza. Biz koklu firma aramanın aksine kaliteli firma aramaliyiz kalitede köklü firma demek değildir.
Misal netmarlis firmasını araştırdım turkmmo ve *** da kötü yoruma rastlamadım. Şöyleki turkmmo da 100 sayfa yorum okudum 2 tane önermeyen var onlarda kendileri server almış oyun içi yardim etmiyorlar diye önermemişler. İstersen netmarlisi düşünebilirsin araştır kendin gör

En azından 1 sene bari geçsin alanların üzerinden. Şimdi müşteri geldikçe, firma da yeni olunca güzel ilgilenir, müşteriyi kaçırmak istemez. Biraz para kazanıp müşteri kitlesini oturttuktan sonra çıkar herşey ortaya. Özellikle sunucuları kalabalıklaşmaya başlayınca sorunlara yaklaşım biçiminden anlarsın hemen. Birde YS belgesini, vergi numarasını falan siteye koymamış hostingci. Gelip geçici izlenimi veriyor.