zerare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kasap
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kuralları ihlal etmediğiniz süre TO %40 olsa bile ödeme alırsınız.Lakin kuralları ihlal durumun da,TO %01 olsa banlanırsınız.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
oktayt adlı üyeden alıntı
Kurallara aykırı bir durum yoksa kesinlikle bir sorun yaşamazsınız ama çok kişide gözlemliyorum bir sitede 4 tane banner reklam var yasak mesela. Google partner firmalar ile çalışmıyorsanız tabiki. En başlı ihlal sebebleri konular uyumlu olsada 7 adetten fazla reklam kullanmak( 3 banner 2 bağlantı birimi 2 arama) tıklamaya teşvik etme o da menü uzantısının altında reklam video oyun önü reklam (oyun size aitse yada belli bir gösterimin üzerindeyseniz serbest) onun dışında bir sorun olmaz.
Hocam 7 adetten fazla reklam kullanmak derken ? Bu konuyu açar mısın lütfen ? 1 sayfada 7 reklamdan mı bahsediyorsunuz ? 1 hafta oldu alalı ben adsense i de. Çok bilgisizim bu konuda. Her kategori sidebarlar ı için vs. ayrı ayrı reklam kodları aldım ve yerleştirdim. Yanlış mı yaptım ? :S
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
3 taneden fazla banner reklam eklemeyin. İmzanızdaki site ise üsteki reklamın üstüne menüler iniyor o da ihlal kabul ediliyor. Reklam sayısı ile ilgili olarak
buradan net bilgilere ulaşabilirsiniz.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır