-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaş seo açısından domain adı çok önemli fullhdizle hdizle filmizle gibi site adreslerinin üst sıralarda çıkma olasılığı çok yüksek fakat ben kendime özgün bir panel ve tasarım kodluyorum bu yüzden birazda markalaşmak için örneğin dizilab gibi bir isim kullanmak istiyorum siz olsanız hangisini kullanırdınız seo için domain adı mı markalaşmak için domain adı mı ?
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
bence markalaşmak. çoğu güzel domainin yönetimi, tasarımı ve içeriği berbat. tek artıları zamanında o alan adlarına çökmüş olmaları. mesela bicaps gayet kaliteli ve iyidir. bir de keremiya'dan kurtulsalar şükela olur aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende markalaşmak üzerinde durdum aklımda bir domain ismi de var bicaps tarzı bir domainden bahsetmiştim tam olarak :)
evet çoğu siteler aynı tasarımları hatta aynı içeri kullanıyorlar biraz daha göze hitap eden bir sistem düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet kendi site adıma özel upload edeceğim dedim gibi eğer yapacaksam temiz bir iş olsun istiyorum ***daki konular derken hangi bölümden bahsediyorsunuz ? ayrıca ortalıkta olan bir script kullanmak istemediğim için panel dahil her şeyi kendim yazıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam öncelikle hayırlı olsun siteniz şimdiden elimde güzel akılda kalır bir domain var isterseniz anlaşa biliriz
filmizlersin.com hiç kullanılmamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Upload konusunu açıklayıcı bir şekilde pm atabilir misin ?