lostyazilim
tr.link

Film İzleme Sitesi -> Site Adı

19 Mesajlar 1.973 Okunma
lstbozum
tr.link

LoeSauperin LoeSauperin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Mühendisliği Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaş seo açısından domain adı çok önemli fullhdizle hdizle filmizle gibi site adreslerinin üst sıralarda çıkma olasılığı çok yüksek fakat ben kendime özgün bir panel ve tasarım kodluyorum bu yüzden birazda markalaşmak için örneğin dizilab gibi bir isim kullanmak istiyorum siz olsanız hangisini kullanırdınız seo için domain adı mı markalaşmak için domain adı mı ?

wmaraci
reklam

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)
bence markalaşmak. çoğu güzel domainin yönetimi, tasarımı ve içeriği berbat. tek artıları zamanında o alan adlarına çökmüş olmaları. mesela bicaps gayet kaliteli ve iyidir. bir de keremiya'dan kurtulsalar şükela olur aslında.

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
bende markalaşmak üzerinde durdum aklımda bir domain ismi de var bicaps tarzı bir domainden bahsetmiştim tam olarak :)
evet çoğu siteler aynı tasarımları hatta aynı içeri kullanıyorlar biraz daha göze hitap eden bir sistem düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum

• Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

LoeSauperin adlı üyeden alıntı

bende markalaşmak üzerinde durdum aklımda bir domain ismi de var bicaps tarzı bir domainden bahsetmiştim tam olarak :)
evet çoğu siteler aynı tasarımları hatta aynı içeri kullanıyorlar biraz daha göze hitap eden bir sistem düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum

ben yıldız film scripti kullanıyorum ve gerek çevrem gerek izleyicilerimden hep olumlu dönüşler aldım. ***'da konuları vardı göz atmanızı öneririm.

domaine gelirsek tamamen site içeriği ve özgünlüğüne bakıyor bence. filmleri kendi site adınıza özel mi upload edeceksiniz? eğer öyle bi düşünceniz varsa ortak çalışabiliriz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Evet kendi site adıma özel upload edeceğim dedim gibi eğer yapacaksam temiz bir iş olsun istiyorum ***daki konular derken hangi bölümden bahsediyorsunuz ? ayrıca ortalıkta olan bir script kullanmak istemediğim için panel dahil her şeyi kendim yazıyorum

• Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

Evet kendi site adıma özel upload edeceğim dedim gibi eğer yapacaksam temiz bir iş olsun istiyorum ***daki konular derken hangi bölümden bahsediyorsunuz ? ayrıca ortalıkta olan bir script kullanmak istemediğim için panel dahil her şeyi kendim yazıyorum

Tema için şundan bahsetmiştim;
http://www.***.net/script-satisi/1324434-yildiz-film-scripti-piyasanin-en-islevsel-ve-esnek-film-scripti-ile-tanismaya-hazir-olun.html

kendiniz yazıyorsanız çok daha iyi tabii:)

sercanaksu sercanaksu Myatika Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işci:)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)
Hocam öncelikle hayırlı olsun siteniz şimdiden elimde güzel akılda kalır bir domain var isterseniz anlaşa biliriz

filmizlersin.com hiç kullanılmamış

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Malesef kendim yazıyorum :rolleyes: tasarımcı değilim back-end ve front-end yazıyorum sadece daha kod hazır tasarımları html css phpye çeviriyorum ama öğrenciyim para vermek istemediğim :D için hemde her şeyi bana ait olsun istediğimden kendim tasarlıyorum tabi bazı sitelerden fikir (ç)alıntılığı yapmıyor değilim :)

Ek Olarak:

filmbizdeizlenir adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle hayırlı olsun siteniz şimdiden elimde güzel akılda kalır bir domain var isterseniz anlaşa biliriz

filmizlersin.com hiç kullanılmamış

açıkcası bu tarz bir domain alıp film linkleri kendi siteme yönlendirmeyi düşünmedim değil seo açısından ne kadar sağlıklı olur şüpheliyim ama hala araştırmadayım iletişime geçerim seninle :)

• Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

Malesef kendim yazıyorum :rolleyes: tasarımcı değilim back-end ve front-end yazıyorum sadece daha kod hazır tasarımları html css phpye çeviriyorum ama öğrenciyim para vermek istemediğim :D için hemde her şeyi bana ait olsun istediğimden kendim tasarlıyorum tabi bazı sitelerden fikir (ç)alıntılığı yapmıyor değilim :)

Ek Olarak:

açıkcası bu tarz bir domain alıp film linkleri kendi siteme yönlendirmeyi düşünmedim değil seo açısından ne kadar sağlıklı olur şüpheliyim ama hala araştırmadayım iletişime geçerim seninle :)

html5 olması artı oluyor diyorlar bilginiz olsun. eğer upload olayına sıcak bakarsanız ortak ödeme yapıp filmlerde iki site ismi gömülü şekilde ticaret yapabiliriz. pm atarsanız konuşuruz.

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Upload konusunu açıklayıcı bir şekilde pm atabilir misin ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al