lostyazilim
tr.link

Google Haritalarda Firma Adı Nasıl Gösterilir

20 Mesajlar 6.102 Okunma
acebozum
tr.link

PhpCode PhpCode Aslı ile Mecnun Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 287
  • Beğeniler 64 / 43
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar Google haritalar ile ilgili bir sorum olacak. Herhangi bir firma ismi girmeden haritalar üzerinde gezinirken resimdeki gibi firmaların isimlerinin çıktığını gördüm. Ne yapıp ettiysem resimdeki gibi firmamı çıkarttıramadım. Bunun sebebi nedir? ne yapmam gerekir ?

wmaraci
reklam

FurkanHisamioglu FurkanHisamioglu Arayüz Çizeri Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Takipteyim.

.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
fFirmanın adresini ara. Bulunca orada harita konumu ekle var. Gerekli bilgileri doldur. Adrese zarf geliyor 2 hafta içinde. Zarftan çıkan kodu gir, adresin eklenir.

• Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 287
  • Beğeniler 64 / 43
  • Ticaret 7, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

fFirmanın adresini ara. Bulunca orada harita konumu ekle var. Gerekli bilgileri doldur. Adrese zarf geliyor 2 hafta içinde. Zarftan çıkan kodu gir, adresin eklenir.

Zaten adresim mevcut :) hiçbir adres girmeden, firma adı aratmadan, google haritalar üzerinde dolaşırken bazı firmaların ismi görünüyor. Bunun nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum. Yoksa firma adımı veya adresimi yazınca firmam çıkıyor zaten

wmaraci
wmaraci

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Benim firma çıkmıyor demişsiniz de. Google business hesabından çıkmış olabilir, yerleri derecelendir olayından eklenmiş olabilir, Picassa albümündeki resimlerin konumlarından da bilgi alıp değerlendiriyordu eskiden. Birçok sebepten çıkmış olabilir. Şimdi siz firmanızı eklemeyimi istiyorsunuz yoksa ben eklemedeim ama çıkmış, bu nedendir mi diyorsunuz?

• Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 287
  • Beğeniler 64 / 43
  • Ticaret 7, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Benim firma çıkmıyor demişsiniz de. Google business hesabından çıkmış olabilir, yerleri derecelendir olayından eklenmiş olabilir, Picassa albümündeki resimlerin konumlarından da bilgi alıp değerlendiriyordu eskiden. Birçok sebepten çıkmış olabilir. Şimdi siz firmanızı eklemeyimi istiyorsunuz yoksa ben eklemedeim ama çıkmış, bu nedendir mi diyorsunuz?

Şimdi Şöyle ben google haritalara firmamı kaydettim. Promedya Tanıtım. Google haritalara Promedya Tanıtım yazınca firma bilgilerim çıkıyor. Adresim konumum vesaire. Şimdi ARAMA YAPMADAN google maps üzerinde gezinirken bazı firmaların arama yapılmamasına rağmen resimde olduğu gibi isimleri gözüküyor. Kendi firmamın bulunduğu konuma geldiğimde benim firmam bu şekilde gözükmüyor. sadece arama yaptığında gözüküyor. Bunu merak ediyorum diğer firmalar ne yapıyor da bu şekilde arama yapmadan bile firma isimleri gözüküyor ?

imlesene imlesene WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Siyaset Bilimci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 48 / 86
  • Ticaret 7, (%100)
bildiğim kadarı ile google işletmeler kaydı yapılması gerekli.

Atmaca25 Atmaca25 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
işletme kaydından yapıyorsun 30 gün içerisinde sana evrak geliyor. Evraktaki kodu google işletmeler kaydı bölümünden giriyorsun işlem tamamlanmış oluyor.

Dangerous Dangerous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Internet Systems Administrator
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 12 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Yerel işletlemelere kayıt olmanız gerekiyor ve Plus üzerinden bu sayfanızı aktif ederek gerekli bilgileri girip güncellemeniz gerekmekte bu aktiflik ortalama bir haftayı bulabilmektedir.
PhpCode

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 287
  • Beğeniler 64 / 43
  • Ticaret 7, (%100)

Dangerous adlı üyeden alıntı

Yerel işletlemelere kayıt olmanız gerekiyor ve Plus üzerinden bu sayfanızı aktif ederek gerekli bilgileri girip güncellemeniz gerekmekte bu aktiflik ortalama bir haftayı bulabilmektedir.

hocam business hesabım var plus üzerinden sayfayı nasıl aktif edeceğimi bulamadım :/

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al