lostyazilim

Kendi Bayrağını bilmeyen vatandaşlar- Bunlar da oy kullanıyor

38 Mesajlar 4.511 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Bayrak bilmemenin bahanesi olmaz arkadaşlar kimse boşuna çabalamasın. Rezalet bir video maalesef.
carlito1914

kişi bu mesajı beğendi.

www.hakancolak.com
wmaraci
reklam

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)
Çok acı..
Kendi ülkesinin bayrağını dahi bilmeyen bir millet hangi partiye oy kullanacağını, nasıl seçeceğini nereden bilecek
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)
Aysun Kayacı nın da amma günahını almışız kadın baya haklıymış.

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
macaristan
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Abi ne olacaktı ki ?

Açın bi televizyonlara bakın evinizdekiler bütün gün neleri izliyor, milletin izlediği saçmalıklara aile yapısını bozan dizilere yengeli kayınlı hikayelere , utanmadan karım evi terketti beni aldattı ama ben razıyım geri dönsün diyen adamlara, tamamen beyinsiz tüketim toplumu yarattılar .

Çocuklara gençlere bakın, önünde internet gibi koca bir nimet var, yaz google a merakını anında gider bir ortam ama bu amaçla kullanan kimse yok. Yani tv den ayrı izliyorlar internetten ayrı izliyorlar aynı teraneleri.

Geçen annemle bi yere gidiyoruz mahallede 10 12 yaşlarında bi kız karşımızdan gelirken çanta uymamış teyze ayakkabı bilmem ne olabilirmiş falan dedi ağzım açık izledim gülüştük ama bu gerçekten gülünecek bir durum değil çünkü o programların içeriği onlara göre değil. E şimdi bu zihniyetle yetişen çocuk anne olduğunda nasıl bir çocuk yetiştirebilir ki ? 3-5 yaşında kızlara makyaj yapanları görüyorum , yine 5 yaşında çocuğuna peçeli çarşaf giydiren görüyorum. Bir insan çocuk denen güzelliği hangi zihniyetle boyar çirkin bulur yada tahrik olabilir ki ? Çocuk ulan bu işte çiçek ne ise bahar ne ise çocuk da o dur dünyaya renk katar yaşama sevinci verir, ne biliyim en sinirli kötü halinde bi şapşiklik yapar bütün sinirini unutturur. Zaten varoluş sebebi budur. Ama gel gör ki insanlar güzel olan herşeyin içine etmeye çalışıyorlar.

Bunları planlı olarak aptal toplum yetiştirebilmek için yaptılar e başarılı da oldular. Yozlaşma kelimesinin tam karşılığı bu toplum şu anda. Yozlaşmayan bozulmayan tek bir değerimiz kalmadı.

Zaten hayatın her alanında bunun sıkıntılarını beraberce yaşıyoruz, ne mutluluğumuz kaldı ne geçim gücümüz ne üretimimiz . Bayrağını bile tanımayan halktan kime ne hayır gelir ? 60 yaşında babasını inşaatta çalıştırır kendi aç karnını doyurmaz gider iphone 6 alır gider en pahalı marka ayakkabı alır, kocası sabahtan akşama eşek gibi bi ekmek parasına mücadele ederken bu kaynıyla iş pişirir. Bu yani kültürsüz bilgisiz eğitimsiz halktan anca bunlar çıkar başka da bişey çıkmaz.

Bi de ilginç bir durum var, bu söylediklerimi 91 de söyleseniz 94 de de söyleseniz 96-97 de de söyleseniz 2000 de de söyleseniz 2015 de de söyleseniz yönetimin yaftası değişmiyor. Vatan Haini bunlar ! Çünkü doğrular işlerine gelmiyor. Halk ne kadar bilgisiz olursa o kadar kolay yönetilebileceğini biliyor.

Ek Olarak:

nispet adlı üyeden alıntı

Aysun Kayacı nın da amma günahını almışız kadın baya haklıymış.

Bende aynı şeyleri düşünüyordum, İlk duyduğumda ulan sen kimsin nasıl böyle birşey söylersin falan diye düşünmüş acayip kızmıştım.

Şimdi bakıyorum kadın gerçekten net haklı. Oy pusulalarında ufacık bi kültür sorusu yada basit bir işlem yada ne biliyim basit bir ön engel koysalar aşmayanın oyu kabul olmasa seçmen sayısı 50 milyondan 1-2 milyonlara kadar düşmezse bişey bilmiyorum.

Ama bu olaylar sadece oyla da bitmiyor. Bütün mesele oyu değil yani. Bir şekilde bu bilgisizliğin önüne geçilmeli. Bu tür insanların sayıca fazlalığı hepimizin yaşam kalitesini düşürüyor. Nihayetinde profesör bilgisi falan beklemiyoruz ama en azından anlama becerisine sahip olabilmeli. Doğru yanlış kavramına hakim olabilmeli.
zyx carpediem

kişi bu mesajı beğendi.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Abi ne olacaktı ki ?

Açın bi televizyonlara bakın evinizdekiler bütün gün neleri izliyor, milletin izlediği saçmalıklara aile yapısını bozan dizilere yengeli kayınlı hikayelere , utanmadan karım evi terketti beni aldattı ama ben razıyım geri dönsün diyen adamlara, tamamen beyinsiz tüketim toplumu yarattılar .

Çocuklara gençlere bakın, önünde internet gibi koca bir nimet var, yaz google a merakını anında gider bir ortam ama bu amaçla kullanan kimse yok. Yani tv den ayrı izliyorlar internetten ayrı izliyorlar aynı teraneleri.

Geçen annemle bi yere gidiyoruz mahallede 10 12 yaşlarında bi kız karşımızdan gelirken çanta uymamış teyze ayakkabı bilmem ne olabilirmiş falan dedi ağzım açık izledim gülüştük ama bu gerçekten gülünecek bir durum değil çünkü o programların içeriği onlara göre değil. E şimdi bu zihniyetle yetişen çocuk anne olduğunda nasıl bir çocuk yetiştirebilir ki ? 3-5 yaşında kızlara makyaj yapanları görüyorum , yine 5 yaşında çocuğuna peçeli çarşaf giydiren görüyorum. Bir insan çocuk denen güzelliği hangi zihniyetle boyar çirkin bulur yada tahrik olabilir ki ? Çocuk ulan bu işte çiçek ne ise bahar ne ise çocuk da o dur dünyaya renk katar yaşama sevinci verir, ne biliyim en sinirli kötü halinde bi şapşiklik yapar bütün sinirini unutturur. Zaten varoluş sebebi budur. Ama gel gör ki insanlar güzel olan herşeyin içine etmeye çalışıyorlar.

Bunları planlı olarak aptal toplum yetiştirebilmek için yaptılar e başarılı da oldular. Yozlaşma kelimesinin tam karşılığı bu toplum şu anda. Yozlaşmayan bozulmayan tek bir değerimiz kalmadı.

Zaten hayatın her alanında bunun sıkıntılarını beraberce yaşıyoruz, ne mutluluğumuz kaldı ne geçim gücümüz ne üretimimiz . Bayrağını bile tanımayan halktan kime ne hayır gelir ? 60 yaşında babasını inşaatta çalıştırır kendi aç karnını doyurmaz gider iphone 6 alır gider en pahalı marka ayakkabı alır, kocası sabahtan akşama eşek gibi bi ekmek parasına mücadele ederken bu kaynıyla iş pişirir. Bu yani kültürsüz bilgisiz eğitimsiz halktan anca bunlar çıkar başka da bişey çıkmaz.

Bi de ilginç bir durum var, bu söylediklerimi 91 de söyleseniz 94 de de söyleseniz 96-97 de de söyleseniz 2000 de de söyleseniz 2015 de de söyleseniz yönetimin yaftası değişmiyor. Vatan Haini bunlar ! Çünkü doğrular işlerine gelmiyor. Halk ne kadar bilgisiz olursa o kadar kolay yönetilebileceğini biliyor.

Ek Olarak:

Bende aynı şeyleri düşünüyordum, İlk duyduğumda ulan sen kimsin nasıl böyle birşey söylersin falan diye düşünmüş acayip kızmıştım.

Şimdi bakıyorum kadın gerçekten net haklı. Oy pusulalarında ufacık bi kültür sorusu yada basit bir işlem yada ne biliyim basit bir ön engel koysalar aşmayanın oyu kabul olmasa seçmen sayısı 50 milyondan 1-2 milyonlara kadar düşmezse bişey bilmiyorum.

Ama bu olaylar sadece oyla da bitmiyor. Bütün mesele oyu değil yani. Bir şekilde bu bilgisizliğin önüne geçilmeli. Bu tür insanların sayıca fazlalığı hepimizin yaşam kalitesini düşürüyor. Nihayetinde profesör bilgisi falan beklemiyoruz ama en azından anlama becerisine sahip olabilmeli. Doğru yanlış kavramına hakim olabilmeli.

aziz nesin de çok haklıymış.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Çanakkale dedi ya. Tamam anlarım okumamış insanımız var tunusu bilmez bana gösterde bende bilmem yalan yok .

K.k.t.c. yi orada yaşadığımdan dolayı bilmemek mümkün değil hani hiç mi haberlere bakmadın diye sorarlar onlara.

ama çanakkale nedir ? bizim bayramığımıza bu bizim bayrağımız değildir demek nedir.

Hakikaten yazıklar olsun bu gençliğe.

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

Charizard adlı üyeden alıntı

Çanakkale dedi ya. Tamam anlarım okumamış insanımız var tunusu bilmez bana gösterde bende bilmem yalan yok .

K.k.t.c. yi orada yaşadığımdan dolayı bilmemek mümkün değil hani hiç mi haberlere bakmadın diye sorarlar onlara.

ama çanakkale nedir ? bizim bayramığımıza bu bizim bayrağımız değildir demek nedir.

Hakikaten yazıklar olsun bu gençliğe.

aynen öyle. aralarından bir tanesi tunus bayrağını göstererek emin şekilde macaristan diyor bir de. en büyük erdem bilmediğini bilmek aslında. ama öyle bir gençlik geliyor ki, hem ukala hem cahil hem de popülist.
Charizard

kişi bu mesajı beğendi.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Yaşlılara bişey demiyorum ama insan okula giden biri veya orta okulu bitiren biri hiç mi bilmez K.K.T.C bayrağını bide eminim diyor Çanakkale bayrağı ,Tunus bayrağına Türk bayrağı kızılay bayrağı yazık
carpediem

kişi bu mesajı beğendi.

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Başka ülkelerin bayraklarını bilmemek problem değil bunu anlarımda, Çanakkale diyenin kafası nasıl çalışıyor çok merak ediyorum açıkçası :D o kafayla bir gün yaşamak isterdim, nasıl bir düşünce yapısında olduğunu merak ediyorum.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al