Hocam detaylı cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Sistem sağlam derken bot yada spini fln kastetmedim hocam tamamen biz ve arkadaşlarımız girecek içeriği, özgünlükten yana sıkıntımız yok yani. Sistem sağlam derkende bildiğiniz wordpress sistem aslında ama iki dilide çok güzel destekliyor o yüzden siteyi ikiye ayırıp iki ayrı sitede zaman ve emek harcamak istemiyorum. Bide eğer hem Türkçe hem de İngilizce hitleri aynı alanadında toparlayabilirsem sanırım siteyi çok daha kolay çok daha sağlam yerlere getirebilirim hemde reklam verecek kişilere daha iyi pazarlayabilirim diye düşünüyorum. Bu aşamada türkçe alanadı ile devam etmek sanırım en mantıklısı gibi gözüküyor benim açımdan.
Kardeşim sana naciz tavsiyem seçtiğin kategorinin çok çok zor olduğunu unutma derim. Hele bir de tr çalışacaksan verilen 0,03 gibi tbm ler le canın çok sıkılabilir emeğinin karşılığını alman zorlaşabilir. Çünkü o sektörün devleri milyarları google reklamlarına ayırırken senin sitenin çok çok iyi olması gerekir unutma. Eğer ingilizce ekibin varsa kendinize güveniyorsanız direk ingilizce çalış. Ama orada da çok kaliteli çalışman gerekir unutma. Tüm dünya da konuşulan ve çok büyük bir kitlenin bu dile yönelik çalıştığını düşünürsen bana hak verirsin. Ancak pasta o kadar büyü ki inanamazsın. Dediğim gibi ingilizce çalışmayla ilgili sorun olursa ulaşabilirsin