-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anahtar kelimenin bana sağladığı extra fayda var mı?
Örnek olarak ben kelimeleri anahtar kelime olarak değil de makale içinde kullansam aynı etkiyi alır mıyım? Bazı siteleri görüyorum anahtar kelimesiz üst sıralara çıkmışlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olay orada sadece anahtar kelime de dönmüyor domain yaşı makalenin özgünlüğü makalenin konusuna ait makale sayısı sitenin html css yapısı sitenin backlinkleri falan filan uzar da uzar
Senin soruna ve benim tavsiyeme gelince anahtar kelimeleri makale içerisinde kullan ve bold yap ayrıca anahtar kelimeleri anahtar kelime olarak kullan ve makalenin linkini ver anahtar kelimelerin gerçekten anahtar kelime olsun makalene nokta atışı olacak kelimeler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Makale içerisinde yazmadıklarım deyince aklıma makale ile alakasız kelimeler geliyor
Soruna gelince pek bir fark yok demek istiyorum yanılmış olabilirim çünkü makalede o kelimeye makalenin linkini vermiyorsun ama anahtar kelime de o makalenin linkini veriyorsun aradaki tek fark bu
Şu bahsettiğin çarpıcı anahtar kelimeler var ya sen en sağlıklısı olarak hem makalede belirt bold yap hemde anahtar kelimelerin arasına sıkıştır
böyle bir öneride bulunabilirim
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Meta Keyword olayı pek bir anlam ifade etmiyor artık, Google keyword'leri senin site içeriğine göre kendisi oluşturuyor. Yani makalelerinin içerisinde anahtar kelimelerini kesinlikle kullanmalısın.