lostyazilim
tr.link

Anahtar Kelime

9 Mesajlar 1.355 Okunma
lstbozum
tr.link

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Anahtar kelimenin bana sağladığı extra fayda var mı?
Örnek olarak ben kelimeleri anahtar kelime olarak değil de makale içinde kullansam aynı etkiyi alır mıyım? Bazı siteleri görüyorum anahtar kelimesiz üst sıralara çıkmışlar.

wmaraci
reklam

LoeSauperin LoeSauperin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Mühendisliği Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Olay orada sadece anahtar kelime de dönmüyor domain yaşı makalenin özgünlüğü makalenin konusuna ait makale sayısı sitenin html css yapısı sitenin backlinkleri falan filan uzar da uzar
Senin soruna ve benim tavsiyeme gelince anahtar kelimeleri makale içerisinde kullan ve bold yap ayrıca anahtar kelimeleri anahtar kelime olarak kullan ve makalenin linkini ver anahtar kelimelerin gerçekten anahtar kelime olsun makalene nokta atışı olacak kelimeler :)

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

LoeSauperin adlı üyeden alıntı

Olay orada sadece anahtar kelime de dönmüyor domain yaşı makalenin özgünlüğü makalenin konusuna ait makale sayısı sitenin html css yapısı sitenin backlinkleri falan filan uzar da uzar
Senin soruna ve benim tavsiyeme gelince anahtar kelimeleri makale içerisinde kullan ve bold yap ayrıca anahtar kelimeleri anahtar kelime olarak kullan ve makalenin linkini ver anahtar kelimelerin gerçekten anahtar kelime olsun makalene nokta atışı olacak kelimeler :)

Tabiki anahtar kelime de kullanacağım fakat sormak istediğim şey şu tam olarak anahtar kelimeye x yazmak veya makale içinde x yazmak arasında bir fark var mı diye? Eğer fark varsa çarpıcıları anahtar kelimeye yazmak daha mantıklı çünkü. Eğer fark yoksa makale içinde yazamadıklarımı kullanacağım

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)
Makale içerisinde yazmadıklarım deyince aklıma makale ile alakasız kelimeler geliyor
Soruna gelince pek bir fark yok demek istiyorum yanılmış olabilirim çünkü makalede o kelimeye makalenin linkini vermiyorsun ama anahtar kelime de o makalenin linkini veriyorsun aradaki tek fark bu
Şu bahsettiğin çarpıcı anahtar kelimeler var ya sen en sağlıklısı olarak hem makalede belirt bold yap hemde anahtar kelimelerin arasına sıkıştır
böyle bir öneride bulunabilirim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

Makale içerisinde yazmadıklarım deyince aklıma makale ile alakasız kelimeler geliyor
Soruna gelince pek bir fark yok demek istiyorum yanılmış olabilirim çünkü makalede o kelimeye makalenin linkini vermiyorsun ama anahtar kelime de o makalenin linkini veriyorsun aradaki tek fark bu
Şu bahsettiğin çarpıcı anahtar kelimeler var ya sen en sağlıklısı olarak hem makalede belirt bold yap hemde anahtar kelimelerin arasına sıkıştır
böyle bir öneride bulunabilirim

Makale içine konu akışına göre anahtar kelimeler kullanarak cümleler yazılıyor. Araya anlamsız şekilde koyulmuyor. Zaten seo uyumlu makalenin mantığı budur. Ve dediğiniz hem bold yapıp hem keyword yazmak mantıksız. Ben bak bu kelime burda diye boldda belirtmişim zaten. Ön planda göstermişim tekrardan anahtar kelimeye yazmamın gereği yok.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Makale içine konu akışına göre anahtar kelimeler kullanarak cümleler yazılıyor. Araya anlamsız şekilde koyulmuyor. Zaten seo uyumlu makalenin mantığı budur. Ve dediğiniz hem bold yapıp hem keyword yazmak mantıksız. Ben bak bu kelime burda diye boldda belirtmişim zaten. Ön planda göstermişim tekrardan anahtar kelimeye yazmamın gereği yok.

Hem bold yapıp hem keyword yazmak mantıksız değildir.
Odaklandığınız anahtar kelimenin seo için sırayla şuralarda olması önemli.
-sayfa başlığında
-makale başlığında
-sayfa içeriğinde (bold italik olması ayrıca avantaj sağlar.)
-Meta taglarda
-sayfa url sinde

Etiketlere girilmesi de yine etki eder tabi ki sonuçta bu kelime etiketlerde yer alıyor ve sizin sayfa içeriğinizde mevcut olmuş oluyor yani bu etiket aslında benim makalemde var demek gibi bir şey bu. Botlar da bunu göz önüne alıyorlardır tabiki. Dediğiniz bak bu kelime burda durumu şöyle: üstde de denildiği gibi kodlama da backlink de vs. de önemli. Kodlama yaparken bold yaptığınız keywords'e ile beraber etiketini italik yaptığınıza ile taglarını kullanabilirsiniz. Bunlarda ekstra etki sağlayacaktır. Google botlara bu kelimeyi vurgulatmış olursunuz. Bak bu kelime burda ;)

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Meta Keyword olayı pek bir anlam ifade etmiyor artık, Google keyword'leri senin site içeriğine göre kendisi oluşturuyor. Yani makalelerinin içerisinde anahtar kelimelerini kesinlikle kullanmalısın.

• Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 6 / 10
  • Ticaret 2, (%100)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

anlamadığım şey madem bu kadar net bir bilgin neden soruyorsun onu anlamış değilim

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

anlamadığım şey madem bu kadar net bir bilgin neden soruyorsun onu anlamış değilim

Bilgim malesef net değil herkes o kadar farklı yazmış ki her birşey gördüğümde yanlışları düzeltiyorum yada yeni şeyler öğreniyorum