lostyazilim

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

10 Mesajlar 1.481 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

deli61 deli61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 18 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar bir kaç haafta oldu siteyi kuralı ama ne bir düzeni var ne de görsel bir çekiciliği..

www.tekno-magazin.com

yüklediğim tema bu, içeriğe girince yazılar birbirine giriyor.

Yeni başlayan biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tema olabilir (türkçe),
eklenti olabilir,
haber botu
seo ayarları

vs konularında yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim kolay gelsin..
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Kullandığınız temayı ilk defa görüyorum. Tema kaynaklı bir problem mi yoksa sizle ilgili bir durum mu bilemem ama fazla divler girilmiş after falan kullanmışsınız.
Sorularınıza gelince bu tarz temalar için iki en iyi seçenek bence magazine bir diğeri sparkle sizin kullandığınızla hemen hemen aynı. Türkçe seçenekleri olması lazım ama yoksa da kolayca tr düzenleme yapabilirsiniz temayı.
-Eklentiyi ne için istediğinizi anlamadım ama genel olarak en çok kullanılan jetpack işinizi görür diye düşünüyorum. Bir çok problemi çözersiniz.
-Haber için bot demişsiniz botla uğraşmayın derim o yüzden bot tavsiyesinde bulunamam. Bu arada haber demişsiniz ama telif vs. gibi bir durum var bunu da unutmayın derim.
-Seo ayarları zaten belli başına bir konu ama onun için de yoast eklentisini kurabilirsiniz tabi site içi seo ayarlarınızı yaptıktan sonra kurabilirsiniz iş görür.
Sorularınız çok genel biraz araştırarak yavaş yavaş oturtabilirsiniz. Kolay gelsin

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 18 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Bana ana hatlarıyla kurum yapabilir misiniz?

erekaone adlı üyeden alıntı

Kullandığınız temayı ilk defa görüyorum. Tema kaynaklı bir problem mi yoksa sizle ilgili bir durum mu bilemem ama fazla divler girilmiş after falan kullanmışsınız.
Sorularınıza gelince bu tarz temalar için iki en iyi seçenek bence magazine bir diğeri sparkle sizin kullandığınızla hemen hemen aynı. Türkçe seçenekleri olması lazım ama yoksa da kolayca tr düzenleme yapabilirsiniz temayı.
-Eklentiyi ne için istediğinizi anlamadım ama genel olarak en çok kullanılan jetpack işinizi görür diye düşünüyorum. Bir çok problemi çözersiniz.
-Haber için bot demişsiniz botla uğraşmayın derim o yüzden bot tavsiyesinde bulunamam. Bu arada haber demişsiniz ama telif vs. gibi bir durum var bunu da unutmayın derim.
-Seo ayarları zaten belli başına bir konu ama onun için de yoast eklentisini kurabilirsiniz tabi site içi seo ayarlarınızı yaptıktan sonra kurabilirsiniz iş görür.
Sorularınız çok genel biraz araştırarak yavaş yavaş oturtabilirsiniz. Kolay gelsin

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

deli61 adlı üyeden alıntı

Bana ana hatlarıyla kurum yapabilir misiniz?
Pm atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 18 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
konu güncel...

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
hocam 1 link yapını degiştir 2 kulandıgın tema aşırı yavaş onu degiştir haber botu mevcut bende veririm sana istersen bozuktu benim düzenleyip calısır duruma getirdigim teknoloji haber botunuda verebilirim saygılarımla
deli61

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 18 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Link yapısı derken ? nasıl değiştireceğim?

Tema resimler otomatik kendini küçültmüyor ondan kasıyor.. Bunu nasıl düzeltebilir?

bot ücretsiz mi?

bugentr adlı üyeden alıntı

hocam 1 link yapını degiştir 2 kulandıgın tema aşırı yavaş onu degiştir haber botu mevcut bende veririm sana istersen bozuktu benim düzenleyip calısır duruma getirdigim teknoloji haber botunuda verebilirim saygılarımla

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
link yapısı dedigimiz olay efendim budur kalıcı baglantılardan ayarlaya bilirisin altta örnek kendi sitemin linkini attım efendim botları kendim düzelttigim için ücret istemiyorum içerisinde kendime ait linklerimvar onları silmessen sevinirim saygılarımla http://bu.gen.tr/haber-bu/yerel/igdirda-polis-memuru-ev-arkadasini-vurup-intihar-etti.htm

işte buu

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 18 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
botto neler var?

oto haber
oto galeri
oto video?

dediğim gibi bottan çektiğin haberlerin resimlerini otomatik küçültmediği için sitede kötü görüntüye yol açıyor onu nasıl düzeltebilirim?

bugentr adlı üyeden alıntı

link yapısı dedigimiz olay efendim budur kalıcı baglantılardan ayarlaya bilirisin altta örnek kendi sitemin linkini attım efendim botları kendim düzelttigim için ücret istemiyorum içerisinde kendime ait linklerimvar onları silmessen sevinirim saygılarımla http://bu.gen.tr/haber-bu/yerel/igdirda-polis-memuru-ev-arkadasini-vurup-intihar-etti.htm

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
o saydıgıklarınız botlarda mevcut degil hocam biri teknoloji haber botu digeride hürriyet haber botu resim boyutlandırıcı bir eklenti var ben kulanıyorum gayet basarılı
eklentilere girin yeni ekleti ekleye tıklayıp nCode Image Resizer bu eklentiyi ekleyip aktif hale getirin olay tamadır ayar sayfasına gecip bu eklenti resmi nekadar boyutlandırsın var oradanda kafanıza göre ayar yapabilirsiniz ingilizce eklenti cromeden sagtıklayıp türkcelestiriniz sayfayı olay tamadır hocam saygılarımla iyi çalışmalar

işte buu
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al