lostyazilim
tr.link

21 Nisan Güncellemesi Hakkında Gerçek Detaylı Bilgi

33 Mesajlar 6.002 Okunma
acebozum
tr.link

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Benim derdim, millet okusuun görsün. Ne var ne yok yazmışlar, anlatmışlar. Backlink paketi almak yerine bu yönergeleri okuyup uygulasak daha iyi olur.
Çünkü internet okuyuculuğunun da bir kültürü adabı var. Her bilgiyi bulabiliyorsun ama doğrumu yanlışmı anlama şansın çok az. Doğru bilgiye erişmek zor.

Derdinizi Çok iyi anlıyorum Hocam. Ama emin olun Şu konuyu açıpta; Kaynak linkine tıklamaya erinenler var :) iyi niyetli oluşunuz içinde Bakanlar, sayenizde okuyanlar adına tşkr ederim. iyi Forumlar
27207

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Derdinizi Çok iyi anlıyorum Hocam. Ama emin olun Şu konuyu açıpta; Kaynak linkine tıklamaya erinenler var :) iyi niyetli oluşunuz içinde Bakanlar, sayenizde okuyanlar adına tşkr ederim. iyi Forumlar

Sağolasın.

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
Bu konudan sonra daha fazla 21 nisan güncelleme konusu acilmaz umarim tüm bilgiler kaynakli sekilde verilmis tesekkür ederim bende... Enazindan kaynaklar "reklamli" degil
27207

kişi bu mesajı beğendi.

dodanli dodanli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Sigorta
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 21 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Masaüstü ve tablet aramalarında sitem 3 kelimesinde de 2. ve 3. sayfadaki yerlerini koruyorlar. Mobil aramalarda ise 3 kelimem de 1. sayfaya yükselmiş durumda.

Google dan gelen ziyaretçilerim de öyle aman aman bir değişiklik yok ama bir nebze var. Kelimelerin sadece mobil aramalarda ki hacmini görebilseydik çok daha iyi fikir edinmiş olurduk. Belki kelimelerim mobilde aranan kelimeler değildir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

dodanli adlı üyeden alıntı

Masaüstü ve tablet aramalarında sitem 3 kelimesinde de 2. ve 3. sayfadaki yerlerini koruyorlar. Mobil aramalarda ise 3 kelimem de 1. sayfaya yükselmiş durumda.

Google dan gelen ziyaretçilerim de öyle aman aman bir değişiklik yok ama bir nebze var. Kelimelerin sadece mobil aramalarda ki hacmini görebilseydik çok daha iyi fikir edinmiş olurduk. Belki kelimelerim mobilde aranan kelimeler değildir.

Siteye mobilden giriş çıkış çoksa önemli bir güncelleme. Zaten eskiden de azdı diyorsanız bişey değişmez.
Site temizse, hilesiz hurdasız sade bir siteyse, güncelleme falan etkilemez. Güncellemeler her zaman her yeri link kaynayan, reklam kaynayan, sadece seo için yazı yazan siteleri vuruyor. Efendice güzelce işini yapanlara birşey olmuyor.

Dangerous Dangerous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Internet Systems Administrator
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 12 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Açıklayıcı bilgileriniz için şahsım adına teşekkür ederim ancak şuanda göz ile görülür bir oynama göremiyorum. Tabi henüz daha bugün başlangıç neyin ne olacağını kestiremiyorum.

nbrknk22 nbrknk22 SEO UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 2770
  • Beğeniler 1194 / 724
  • Ticaret 129, (%100)
arkadaşlar 21 nisana kadar sitem mobil uyumlu değildi dün akşama doğru mobil uyumlu yaptım siteadi.com/mobil yönleniyor analiz ettim mükemmel oldu felan filan mobilden arıyorum ne zaman yanında mobil uyumlu ifadesi yer alır ve buna google hemen bildirmek istiyorum gel sitem artık mobil uyumlu tarzında ne önerirsiniz ?

https://www.dopinger.com/tr

cybertek cybertek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 27 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
ulen boşunamı bekledik okadar bea ): hehe
27207

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Dangerous adlı üyeden alıntı

Açıklayıcı bilgileriniz için şahsım adına teşekkür ederim ancak şuanda göz ile görülür bir oynama göremiyorum. Tabi henüz daha bugün başlangıç neyin ne olacağını kestiremiyorum.

Büyük bir oynama olmaz. Site temizse zaten güncelleme falan farketmez.

Ek Olarak:

nbrknk22 adlı üyeden alıntı

arkadaşlar 21 nisana kadar sitem mobil uyumlu değildi dün akşama doğru mobil uyumlu yaptım siteadi.com/mobil yönleniyor analiz ettim mükemmel oldu felan filan mobilden arıyorum ne zaman yanında mobil uyumlu ifadesi yer alır ve buna google hemen bildirmek istiyorum gel sitem artık mobil uyumlu tarzında ne önerirsiniz ?

Google örümceklerinin sitenizi bir sonraki ziyaretinde anlaşılır durum.
Kaynak:http://googlewebmastercentral.blogspot.com.tr/2015/04/faqs-april-21st-mobile-friendly.html -4. soru

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
Teşekkürler, sayenizde aydınlanmış olduk.
27207

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al