-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Benim derdim, millet okusuun görsün. Ne var ne yok yazmışlar, anlatmışlar. Backlink paketi almak yerine bu yönergeleri okuyup uygulasak daha iyi olur.
Çünkü internet okuyuculuğunun da bir kültürü adabı var. Her bilgiyi bulabiliyorsun ama doğrumu yanlışmı anlama şansın çok az. Doğru bilgiye erişmek zor.
Derdinizi Çok iyi anlıyorum Hocam. Ama emin olun Şu konuyu açıpta; Kaynak linkine tıklamaya erinenler var :) iyi niyetli oluşunuz içinde Bakanlar, sayenizde okuyanlar adına tşkr ederim. iyi Forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu konudan sonra daha fazla 21 nisan güncelleme konusu acilmaz umarim tüm bilgiler kaynakli sekilde verilmis tesekkür ederim bende... Enazindan kaynaklar "reklamli" degil
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Masaüstü ve tablet aramalarında sitem 3 kelimesinde de 2. ve 3. sayfadaki yerlerini koruyorlar. Mobil aramalarda ise 3 kelimem de 1. sayfaya yükselmiş durumda.
Google dan gelen ziyaretçilerim de öyle aman aman bir değişiklik yok ama bir nebze var. Kelimelerin sadece mobil aramalarda ki hacmini görebilseydik çok daha iyi fikir edinmiş olurduk. Belki kelimelerim mobilde aranan kelimeler değildir.
Dangerous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Internet Systems Administrator
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açıklayıcı bilgileriniz için şahsım adına teşekkür ederim ancak şuanda göz ile görülür bir oynama göremiyorum. Tabi henüz daha bugün başlangıç neyin ne olacağını kestiremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
arkadaşlar 21 nisana kadar sitem mobil uyumlu değildi dün akşama doğru mobil uyumlu yaptım siteadi.com/mobil yönleniyor analiz ettim mükemmel oldu felan filan mobilden arıyorum ne zaman yanında mobil uyumlu ifadesi yer alır ve buna google hemen bildirmek istiyorum gel sitem artık mobil uyumlu tarzında ne önerirsiniz ?
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ulen boşunamı bekledik okadar bea ): hehe
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkürler, sayenizde aydınlanmış olduk.