-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türkiye'de olan doğru olmayan uygulamaları eleştirel ama o kişiye hakaret etmeden yazılar yazıp paylaşmak istiyorum. Kesinlikle bir partiye yönelik olmayacak.
Bu tarz yazılar yazan var mı? Çokça görüyoruz ki hem hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Hemde para cezasına çarptırılıyor. Yani bunlara mağruz kalmamak için nasıl bir strateji belirlemeli ve hangi tarzda yazılmalı.
Örnek:
1) Bir kuruma veya kişiye hakaret edilmeyecek
2) Bir kişi halkın gözünde küçük düşürülmeyecek
.
.
.
Tavsiyelerinizi bekliyorum ve bu işi yapan arkadaşların özellikle desteğini bekliyorum. Çok riskli bir iş ama yazmakta hoşuma giden bir alan
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer bir eleştiri yapacaksan onu veya yaptığı işleri değil de işleri nasıl yapması gerektiğini anlat yeter. Örnek vermek gerekirse iyi bir yönetici yada lider şöyle yapmalıdır böyle gibi.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
zerare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Kasap
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hic ugrasma yakayi mahkemelerden kurtaramazsin.Bu ulke de ne zaman siyasiler elestirildi ki,simdi elestirilsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimse kimseyi mahkemeye veremez eleştiri için. Size önerim eleştiri yazıları okumanız. Yani eleştiri de birine hakaret vs. ederseniz sıkıntı tabi ama olan bir olayı anlatım aslında şöyle şöyle olması gerekirdi çünkü yasa bunu diyor çünkü insan hakları evrensel bildirgesi şunu diyor çünkü kamuoyu bunu diyor gibi kanıtlarla yaptığınız eleştiriyi desteklerseniz sorun çıkmaz. Eleştri kurallarını araştır derim :)