lostyazilim
tr.link

rekabeti düşük araması milyon domain leri boş

23 Mesajlar 2.987 Okunma
acebozum
tr.link

mondschein mondschein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek sd
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 1206
  • Beğeniler 52 / 147
  • Ticaret 5, (%100)
Guzel konu. Bende buldum boyle aylik 150 k aranma hacmi olup 15 lira veren lakin o kadar vermiyordu gercekte.

wmaraci
reklam

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar konudaki kelimelerden birkaçtanesini incelediğimde görüyorum ki, rakamları yüksek ve herkes buna aldanıyor. Şöyle düşünmeyin sakın,
890 TL, 1-2 Kişi tıklasın bana yeter, köşelik olurum. Önerilen rakamlar değişiklik gösterir. Örnek olarak kelimelerin aylık aranması 30'dur, 900 TL olarak görünür. Ancak bu sadece istatistik. O kelimenin aranması 1000 oldugunda kazanç düşer. Hemde baya düşer.

Niche kelimelere gelecek olursak, 900 tl verenlerle değil, max. 10 tl verenleri kullanın. Kazancınız 10 TL değil, 2-3 TL olacaktır. Hatta 1 TL'de olabilir. Ancak daha az olmaz. Yüksek ücret görünenler sizi yanıltmasın.
Kazanmazsınız. Kazanıcak olunsa emin olun domainleri de full dolu olurdu :)

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar tüm listeyi veremem o benim ekmek kapım anlayabileceğiniz üzere :)
Ancak şu kelimelere bakabilirsiniz rastgele seçtim bunları alt aramalarına ve farklı uzantılara odaklanabilirsiniz.

Ek Olarak:

GBMedya adlı üyeden alıntı

Merhabalar,
Arkadaşlar konudaki kelimelerden birkaçtanesini incelediğimde görüyorum ki, rakamları yüksek ve herkes buna aldanıyor. Şöyle düşünmeyin sakın,
890 TL, 1-2 Kişi tıklasın bana yeter, köşelik olurum. Önerilen rakamlar değişiklik gösterir. Örnek olarak kelimelerin aylık aranması 30'dur, 900 TL olarak görünür. Ancak bu sadece istatistik. O kelimenin aranması 1000 oldugunda kazanç düşer. Hemde baya düşer.

Kesinlikle öyle kesinlikle. Bu tekliflerden ziyade konuyu başta da belirttiğimi merak ediyordum başka yerlere gitti :) Neyse sanırım mevzuatı bilen yok.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al