Sırf futbol üzerinden gitmezdim ben olsam. Şayet bu kelimelerde başarı sağlayamıyorsanız, formatı değiştirebilirsiniz. İnsanların kendi videolarını yükleyebildiği bir site oluşturabilirsiniz. Burada şarkı söylesinler, standup yapsınlar, dans etsinler, düet yapsınlar, ha futbolda oynasınlar. Güzel bir altyapı ve özveriyle bence tutabilecek bir iştir. Örnekleri varmı bilmiyorum. Videolar sizin onayınızla yüklenirsede güzel olur saçma olanları amaçsız olanları silersiniz.
Bunun dışında insanları bu siteye video yüklemeye ikna etmek için pazarlama tekniklerini köküne kadar kullanın. Müşterilerinizi tanıyın. Sorulara cevap bulun ''neden video yükleyeyim, kazancım ne olacak'' bunlara cevap veremiyorsanız ne kaybedersiniz diyerek siteyi övmeye başlayın. Psikolojik iknayada gidebilirsiniz. Ama bence şu şarkı yarışmalarıyla filan bir görüşün, onların sitenizden kişilere ulaşmasının mümkün olduğunu söyleyin.
Size bir önerim daha istatistikleri halka açmayın. Herkes izlenme sayılarını, ilgileri beğenileri göremesin. Böylece bu istatistikleride az önce bahsettiğim gibi yarışmalara, şuna buna satarsınız.
Gece gece saçmalamışta olabilirim, ama bence bi düşünün :)