-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
amaç burdakilere hizmet vermek değil zaten, hiç interneti olmamış insanlara ücretsiz internet sunmak. insanlar çakallık yapmasın diye 4mb 4 gb kotalı gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara sunmaya çalışıyorlar. herhangi bir ücreti yok, yalın istersen +10 tl modem istersen 3 tl istemezsen o da yok. ***** iyidir kötüdür, bağlanır bağlanmaz ayrı ama en azından bir hizmet sunulmaya çalışılmış. varsa hayırsever arkadaş burada, fakir bir aileye sınırsız fiber bağlatsın 24 ay da faturasını çeksin ;) biz de helal olsun diyelim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
internet zaten bir ihtiyaç, 2 yıl ücretsiz hizmet vermek güzel birşey, bağımlılık kısmı kullanıcıya kalmış.
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
yılların ***** mağduru olarak kesinlikle bulaşmamanızı ŞİDDETLE ÖNERİRİM.
bu kurnaz şirket 2012 yılında istanbul'da ikamet ettiğim zamanlarda telefonla abone olduğumda üstüne basa basa Tahhütlü paket değil, anında ayrılabileceğim bir tarife ile hizmet almak istediğimi belirtmiştim. çünkü iş nedeniyle oradaydım ve kaldığım ev şirket eviydi, 3 ay -7 ay çıkacağım zaman belli değil. bu çok namuslu, şerefli şirket bana HEDİYE adı altında bir modem gönderip 24 ay tahhüt e mahkum etti. aylarca ilk abone olurken tahhüt istemediğimi belirten telefon kaydını söylesem de 1 yıl hiçbir ödeme yapmasam da sonunda pes ettim tabii ki. yani diyeceğim şu ki, bu şerefli ve namuslu firma bedava adı altında sizden çok paralar koparır bulaşmayın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlığa ve yazılanlara bakınca insan gerçekten bedava mı? diyor. Ama ***** böyle birşey yapar mı? Mümkün değil, vardır bir şeytanlığı mecburen kullanıyorum. İlk fırsatta boşayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şimdi kullandığınız sağlayıcı hangi alt yapıyı kullanıyor?