-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dinveinsan.com boşta. Beğenirsen tabi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yeni projeler peşinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erekaone adlı üyeden alıntı
Daha dün ileride satarım diye bir kaç domain almıştım din ile ilgili :)
Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.
yalnış anlamayın ama bu rant işine karşıyım isimlerin o kadarı alınmışkı hepsinde reklam ve boş bir site can sıkıcı proje yapıcak bir cok insan belki bu isimler yüzünden vazgeciyor.ne diyeyim sitemim cok bu konudaguzelahlak.com listeme ekledim
hocam aslında ehlisunnet süperde alınmış bu isimde
hocam bende siteye baktım islami sözlükler den de hala araştırmaya devam ediyorum önerin için cok teşekkür ederim
satış ve ticaret içinse yazdıgınız en üsteki mesajımda durumu belirttim
iksinide ekledim listeme arkadaşlar dini - kelimesi başta olucak şekilde dini...nokta.com ne olabilir önerilerinize devam edermisiniz acaba diğer türlü olsada fark etmez.Allah razı olsun.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sen yanlış anladın rant gibi bir şey yok sadece buraya yazarsak belki senden önce alan olur diye mesajla ulaş dedim yoksa isterseniz buraya da yazabilirim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam sen yanlış anladın rant gibi bir şey yok sadece buraya yazarsak belki senden önce alan olur diye mesajla ulaş dedim yoksa isterseniz buraya da yazabilirim :)
hocam ozaman cok özür diliyorum kusura bakmayın böyle düşünmedim genelde ne zaman arama yapsam bu tarz satıcılar oluyor ondan dedim.özelden mesaj atayım ozaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ahiretkapisi.com
ahiretkapisi.net
ahiretkapisi.org
islamdunyasi.org
yolumuzislam.org
islamdunyasi.org
hakdinislam.org
Şunları Alabilirsin Kardeşim
Not: Elinde güzel Domain Olan arkadaşlar bu işte ticari duyguları 1 seferlik bir köşeye bırakarak elinizdeki Domaini hediye etmeniz yada çok uygun fiyata arkadaşa vermeniz size çok büyük bir hizmete vesile olmanıza ve çokça hayır kazanmanıza vesile olucaktır tabiki bu işin ticaretini yapıyorsunuz haklısınız sizlerde inş güzel bir isim bulunur siteniz açılınca haber ederseniz sevinirim
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
guzelmiş
byemirbyorder adlı üyeden alıntı
ahiretkapisi.com
ahiretkapisi.net
ahiretkapisi.org
islamdunyasi.org
yolumuzislam.org
islamdunyasi.org
hakdinislam.org
Şunları Alabilirsin Kardeşim
Not: Elinde güzel Domain Olan arkadaşlar bu işte ticari duyguları 1 seferlik bir köşeye bırakarak elinizdeki Domaini hediye etmeniz yada çok uygun fiyata arkadaşa vermeniz size çok büyük bir hizmete vesile olmanıza ve çokça hayır kazanmanıza vesile olucaktır tabiki bu işin ticaretini yapıyorsunuz haklısınız sizlerde inş güzel bir isim bulunur siteniz açılınca haber ederseniz sevinirim
hocam cok güzel isimler bunlar teşekkür ederim bu şekilde önerebilecekleriniz varsa devem edin süpermiş ellerinize saglık
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
cuneytsonmez adlı üyeden alıntı
guzelmiş
hocam cok güzel isimler bunlar teşekkür ederim bu şekilde önerebilecekleriniz varsa devem edin süpermiş ellerinize saglık
Bence Begendigini hemen al benim begendigim
ahiretkapisi.com bunu tavsiye ederim ticari duygu ile biri almadan sen al hemen bu alan adını hatta bakiyem varsa bakayım ben senin için alıp hediye edeyim sana şimdi bakıyorum hemen
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
madem domain alarak o kişilere para kazandırmak istemiyorsun ve herkese din ile ilgili bilgiler vermek istiyorsun. o zaman blogspottan açacaksın
blog hitlenince adsense basmak yok ona göre
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
depresan adlı üyeden alıntı
madem domain alarak o kişilere para kazandırmak istemiyorsun ve herkese din ile ilgili bilgiler vermek istiyorsun. o zaman blogspottan açacaksın
blog hitlenince adsense basmak yok ona göre
birinicisi para kazandırmak istemiyorum aynen ikincisi blogspottan acıp hit kazandırmak yerine kendi .com isimli sitemi hitlerim kazandırırım üçüncüsü adsenseyide basarım şimdi ben senin ne demek istediğini gayet iyi anladım peki sen anladın mı ?