Civan Demir adlı üyeden alıntı

Bak işte orasını düşünememişler. Biz twitter'a yada facebook'a üye olunca her zaman türkçe içerikler ile karşılaşırız üye olur olmaz... Çünkü kayıt olduğumuz ülke belli. Ben türkiyeden kayıt oluyorsam karşıma türkçe içerikler çıkıyor. Tumblr'e türkiyeden kayıt oluyoruz karşımıza ingilizce içerikler çıkıyor. Ayrıca twitter gibi üye olurken ortamı size göre özelleştirmiyor. bunun yüzünden bence bir çok kullanıcıyı elinden kaçırmıştır tumblr.. Kaç keredir belki bu sefer ısınırım diye üye oluyorum siteye.. bir türlü ısınamadım gitti. Ortam güzeldir belki ama ne bileyim ben hala eksikleri olduğunu düşünüyorum. Siteleri de giriş de karşınıza çıkan gifler falan felan yüzünden bayaa ağırlaşıyor. Sörf yapılması zorlaşıyor bu yüzden.

Üye olduktan sonra karşınıza takip edilmesi gereken kişiler çıkıyor. Orada çıkanların çoğu Türk onları takip edin. Daha sonra anasayfanızda türkçe içerikler olacaktır.

Üye kaybetmesinin sebebi twitter ve facebook'a alışan kişilerin tumblr'a alışamıyor olması. Yani ilk esnada çok karışık gibi görünüyor. 2 gün öğrenmeye çalışın sonra bağlanırsınız zaten.