-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Filozof
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hit neden artmaz?
6 aydır kesintisiz her gün düzenli olarak makale ekliyorum. bazen 2 bazen 5 oldu bu makale sayıları. yazılar özgün. genel olarak 200-300 arası hit alıyorum. ve bu 6 aydır böyle devam ediyor. ne artıyor ne azalıyor. hitlerin %80+ googleden geliyor. doğal olarak hiti arttırmak istesem ne yapmam gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olmayan birşey paylaşman gerek, mesela internette zaten olan zeytinyağlı dolma tarifini özgün bir şekildede anlatsan çok bir şey ifade etmez adamlar zaten anlatmış. internette olmayan birşeyler yazmaya başladığında hit almaya başlarsın
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kamilaydin adlı üyeden alıntı
Sayın Coddit;
İnternette olmayan haberler ile, T.C Başbakanlık Basın Yayın ve Enfermasyon Müdürlüğü yer alan haberin yerine ASPARAGAS tescili koymaktadır. Ayrıca marka lekelemeye girerek sitenizin adını lekelersiniz. İstemeden'de kişiler sitenizden nefret edebilirler.
Saygılarımla
Önerim;
İnternette var olan haberleri reyting toplayan hale getirmeye çalış fakat reel görünümünden çıkmamasına dikkat et...
Saygılarımla
ne haberi ya haber nereden çıktı, zeytinyağlı dolmadan habere nasıl geldi konu :D internette olmayan bir şey derken sen haber anladın sanırım ama benim kastım internette bugune kadar paylaşılmamış şeyler mesela kendi uydurduğun bir yemek
1 kişi bu mesajı beğendi.
coddit.org -- Kod paylaşma ve yardımlaşma sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ana kural "sabır"
böyle söyleyince sinir edici farkındayım ama gerçekten de durum böyle
ben de sitelerimden birinde aynı şeyi düşünüyordum
5-6 ay geçmesine rağmen hala belli bir miktarı geçemiyordum hitte.
Yılmadan devam ettik özgün içerikli makale eklemeye.Birkaç tanıtım yazısı aldım.Direkt farketti ve kıpırdamalar başladı.Her ay düzenli olarak 3-4 sitede tanıtım yazısı yayınlatın hocam.Farkı göreceksiniz..
hit almayan yazılarınız da hit almaya başlayacak.Tabi yazılar özgünse.Oradan buradan kelimeleri değiştirilerek yazılan yazılarla bu bir ilerleme katedemezsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
imzamdaki site 1 ayda günlük 200 tekil hite ulaştı ilk günler 10 15 sabır işi bu hocam şimdide adsense almak için sabrediyorum umarım başarıcam sizde sabırla paylaşımlarınıza devma edin.
Dış ve iç seoda mutlaka yapmalısınız tabi.Hababam yardır özgün olmaz.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanların web sitenizi ziyaret etmesi için nedenler yaratın. İnsanların benzer sitelerde bulamayacağı orijinal içerikler ekleyin. Başka sitelerde de bulunabilecek bir içerik ekliyorsanız bile, görünüm ve sunumu estetize edin. Web sitenize gelen biri geliş amacını gerçekleştirmiş olarak ayrılırsa, daha sonra tekrar gelme olasılığı yükselir. Ayrıca şu da var; siz dünyanın en mükemmel web sitesini de kursanız, en özgün ve yaratıcı fikirler ile yeni içerikler eklemiş de olsanız ziyaretçilerin sizi bulabileceği kanallar yaratamazsanız ziyaretçiler sizi bulamaz. Sonuç olarak, estetik ve kullanışlı bir site yapısı, özgün ve nitelikli içerikler, doğru şekilde yapılmış arama motoru optimizasyonu ve tüm bunlara ek olarak kullanıcılara erişebileceğiniz kanallar... Tüm bunlrdan herhangi biri eksikse sistem işlemez.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!