-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar başında uğraşmak hoşuma gidiyor. Bu ilgimle de beraber o kadar çok projem oldu ki yani artık sayısını ben unuttum. Fırsat takip sitesi mi dersiniz, üniversite için forum mu dersiniz, sosyal medya ticareti mi dersiniz hatta 2-3 tane de YouTube kanalı projem oldu ama 1 YouTube kanalım hariç hepsi kapalı. Yani ilk 1 ay bir hevesle başlıyorum sonra devam edesim gelmiyor. Sürekli yeni proje arayışındayım. Yani belki birinden bıkmadan devam etsem tutacak projeler ama hemen vazgeçip bırakıyorum. Elimde kalan o kadar çok domain var ki bazılarını aldığım hesapları unuttum bile. Benim le aynı durumda olan var mı :D Yani bir baktım da o kadar proje ye uğraşmışım hiç biri ayakta değil :D 5 yıldır parasını ödediğim hostingi toplasan 2 ay anca kullanmışımdır :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim senin ilacın patron gibi değil işçi gibi çalışman :-)
Mesela kendi sitende çalışacak ama birisinin dürtmesi yönlendirmesi ile ilerleyeceksin
Sıkılıp bırakman normal her insanın başına geliyor tek olmuyor bu işler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
harita kadastro
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
malesef birçok kişinin ortak problemi bu. Sizin kadar olmasa da size yakınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben de senin gibiydim, ne kadar sevdiğin bir iş olursa olsun bir zaman sonra tükeniyorsun, sıkılıyorsun. Şimdi 3-5 kişi topladım yazar olarak. Adamları yarı yolda bırakmamak için ben de devam ediyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende senin gibiyim, bu gün baktım yıllık harcamam 1500TL yi bulmuş ama hiç bir karım yok:) Zaten ben daha çok hobim olarak baklıyorum. Beni mutlu ediyor bu işler. He içlerinden biri tutsa fena olmaz :)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
akrepkral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende anlattığın şeyleri çok yaşadım. Sayısız site açıp kapamışımdır eskiler bilir Türkiye'de internet daha yeniyken millet mircle, half lifeyle uğraşırken ben sitemynetle ilk sitemi açmıştım. Ondan sonra bir sürü ücretli ücretsiz site açtım kapadım. Sabır eksikliği var bende hemen bir şeyin olmasını istiyorum. Belki o sitelerden bir kaçını devam ettirsem şu anda zengindim...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim site 1 senedir bakım modunda. 6 aydır da anasayfa hariç herşeyi tamam olmasına rağmen bakım modunda. 1 ay font seçiyorum 1 ay renk bakıyorum falan öyle geçiyor. Bi proje yapacaksan nakit lazım yoksa insanın canı istemiyor. Parayı vereceksin 1 haftada yaptırıp teslim alacaksın siteyi. Vaktini emeğini projeyi tek başına yapmaya harcadığında bütün hevesin kırılıyor.