mühendis adlı üyeden alıntı

Aslında mesajımın devamına buna cevap olacak bir yazı da koyacaktım ama konu açılsın dedim. :) Dediğiniz doğru ayrı bir sistem ama kullanıcıların neredeyse tamamında benim dediğim olacaktır. Çünkü Onedio üzerinde bir içerik yayınlanırsa,(ki geçen gün bence güncel bir haber çok iyi derleyip girdim kabul görmedi. Beni reddettikten sonra benim yarım kadar açıklama yapmayan birinin haberi yayınlandı. Orada birşeyler dönüyor olabilir !) binlerce hit ve çok kaliteli backlink alınıyor. Ancak sizin sistemin güçlü ve PARALI girmesi gerekli. Açarsanız buralardayım. Destek olmaya çalışırum.

Yorumunuz için teşekkürler. Bu yazılarınızın girilmesi ve yayınlanması konusunda mesajımda bende belirtecektim fakat onu artık çoğu kullanıcının bildiğinden bahsetmedim. Şöyle ki onedio biraz daha işin eğlence ve gırgır kısmında. Biz çoğu içerikleri eğlendirici değil de kendini geliştirmek isteyen kullanıcılardan alacağız ki hem kullanıcıların yazma konusunda iştahı açılsın hem de sistem gelişsin.

Ayrıca bir çok kullanıcıya da blog açma konusunda destek getirecek ve adım atmaları sağlanacaktır.