erekaone adlı üyeden alıntı

Teşekkürler. Ancak bilmeyenlerin sayısı gerçekten çok fazla. Ama bu ayıp bir şey değil tabi ki. Her gün görüyorum ne yapayım nasıl yapayım ya da kazanamıyorum vs. vs. diye konular. Bence bunlar bilinse bu durumlar oluşmaz. Seo konusuna gelince. Bence yazılmaması güzel bir şey size belki saçma gelecek ama seo denilen olay o kadar da aman aman mühim bir konu değil yani aslında üzerinden bir kesimin rant sağlamasından dolayı bu kadar harkulade bir konuymuş gibi görünüyor ama o kadar da: aman haaa seo bilmiyorsanız kendiniz uğraşmayn gelin şu seo paketini alın dedirtecek kadar bir takım kimselere ekmek çıkaracak bir konu değil demek istiyorum :)

Ek Olarak: Güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Yararlı olduysa ne mutlu bana :)


Seo Taktiktir. Balık vermek değildir amaç, balığın nasıl tutulacağı konusunda farkındalık yaratmaktır.

Siz bakmayın burda Seo =Backlink+ Özgün içerikSosyal medya vs
diyenlerin olduğuna. Yazılması gereken makaleler insanların aklında Ampüller yakmaktır. Bu yüzden Gerçek Seo; backlink işi değil, araştırma işidir.

Konunuzda Örnekler vermişsiniz. Söyledikleriniz kafa yordugunuzun bir göstergesi ancak inanın yeteri kadar kafa yormamışsınız. yoksa kazanç kısmı minimum 4 haneli olurdu Bu bakış açınızla. Yani siz balık yakalamayı öğrenmişsiniz ama, Balık olmayan yere olta atıyorsunuz.

Balığın nerede oldugunu bulmak bu noktada Sizin işiniz.