İngilizceden en iyi kazandığım dönem ürünleri satış yapan sitelere yönlendirmek oldu. Peki neler yaptım?
Niche bir kelime buldum (ürün bazında) ve bunun üzerine İngilizce domain host vs. hallettim.
Pinterest'ı efektif olarak kullandım. Alanımla ilgili kişileri takip ettim, repin ettim ve mesaj atarak muhabbet ettim. Pinterest çevremi geliştirdikten sonra Youtube ve Dailymotion'ı da efektif bir şekilde kullandım.
Ürünü yurt dışından satın aldım İngilizce bir sayfa hazırladım ve ürün hakkında bilgileri anlattım, neden alınması gerektiği, +larını vs. belirttim.
Youtube ve Daily'e videoları koyduktan sonra pinterestten Youtube sayfamı linkledim ve bir akış sağladım.
+Yabancı forumlarda o ürünle ilgili konularda yine youtube linkimi koydum ve oradan bir akış sağladım. Youtube ve Daily'de ise kendi siteme link verdim (daily de sadece yazı olarak) ve kullanıcıların daha fazla bilgiye ve ürüne buradan ulaşabileceklerini söyledim.
Velhasılı kelam hem Youtube reklamlarından, hem de ürünün satış ortaklığından iyi paralar kazandım.
Tabi siz bunu geliştirebilirsiniz. Özellikle yanınızda İngilizce öğretmeni varken iyi değerlendirmelisiniz. Umarım yol gösterici olmuştur, bol kazançlar :cool: