Kefaret adlı üyeden alıntı

gerekli şeyleri yaptıktan sonra çöpe giden projeler çok az etrafımızda hocam. filim sitesi düşünebilirsin veya torrent , film , dosya program sitesi. bir nevi warez. ama tabi sakıncalı olur. en mantıklısı profesyonel olduğunuz bir kategoride site oluşturmak.


Torrente girme kanaatindeyim ama ne yapicam ne yapmaliyim bi fikrim yok isi ogreticek kisi var ama :)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Madem zamanınız bol, o halde bol bol oyun oynayın ve oyunları twitch.tv üzerinde canlı olarak insanlara aktarın yada canlı yayın yerine bu oyunları kaydedin ve youtube'a ekleyip, youtube üzerinden para kazanmaya başlayın. Youtube'un tiwitch.tv'ye göre avantajı, daimi bir kaynak olması. Örneğin youtube'a 2007 senesinde eklenen bir video'nun geliri 2015 yılında 600bin dolar olabilir ve sadece izlenerek. Artık forumların ve blog'ların sayısı ayyuka çıktı bu nedenle bloglardan para kazanmada eskide kaldı, dönem video üzerinden para kazanma dönemi. Biraz araştırın derim. twitch.tv üzerinden yaptığınız yayınlarda da bağış toplayabiliyorsunuz ve bu bağış miktarları 1 veya 2 dolar civarı olduğu için, insanlar bağış yapmaktan çekinmiyorlar. Bir bakmışsınız, bir günde 50 dolar para toplamışsınız ve ay'ı kurtarmışsınız.

Fikriniz icin tesekkur ederim .

oyun video cekme denemedim degil youtberdim videoda yuklwdim herşeyi yaptim 2 bin izlenme falan aldim bi kanalda ama bi oyun videolarim 10 izlenmeydi

yani oyun videolarim kotu oluyor hep bilgi verme amacli gibi anlatiyorum

youtube.com/Tahakotil youtube kanalim altta slepping dogs videosu var fikirilerinizi sunarsaniz sevinirim