Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
İsmail hocam, yaklaşık 2 ay evvel samsung s5 için 5.0 lolipop güncellemesi geldi. Bu güncellemeyi yaptık sevinçle, tabi sonrasında hatalar çıkmaya başladı. O hatalar şunlardı;- Kişiler durduruldu.
- Aşırı ısınma
- Donma
- Tuş kilidi takılması ( parmak okuyucu ile )
Sonra şikayetler gelmeye başladı. Samsung aradan 1.5 ay aradan sonra o güncellemenin hatalarını düzeltmek için bir güncelleme daha yayınladı. Telefon suan çok şarj götürüyor, donmalar halen söz konusu.
Bu samsung s5 için geçerlidir. Diğer model ve markaları etkilediğini bilemiyorum. :)
Henüz uzun kullanamadım hocam. Şimdi tam şarj yapıyorum. Sonra şarj süresini KitKat ile karşılaştıracağım. Bundan önce custom rom kullanıyordum ve onunla 4 saati buluyordu ekran süresi. Lollipop ile o kadar olacağını tahmin etmiyorum.
İsmail abi tam bir G3'e benzemiş :) Sanki bi' an G3 gördüm gbi hissettim. Evdekilerin Lollipop güncellemelerini yapayım hemen. :D
Telefonda gördüğüm 3 ufak sorun var. Birincisi ledler KitKat'taki gibi net yanmıyor. Mesela beyaz led yanarken araya mavi kırmızı karışıyor hafiften. Sonra ekran kapanırken kararma efektinde ufak bir lag oluyor. Birde dokunmatik tuşlar her zaman beyaz olmuyor. Bazı uygulamalarda siyah oluyor. Telefon beyaz olunca da pek hoş gözükmüyor.