Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam beni yanlış anlamayın ben size çözüm sunuyorum. Paranız olmayabilir bu insanlık halidir, gün oluyor benim de olmayabiliyor bu anormal bir durum değildir.

Ama günümüzde seçenekler ücretsiz, Seçeneklerden yararlanarak kendinize imkân sağlayabilirsiniz. Örnek de vereyim.

- Kodlama dillerini, programlarını öğrenmek ücretli mi ? Ücretsiz mi ?
- PSD öğrenmek zor değil aksine çok kolay. Bu programı öğrenerek profesyonel " Logo, afiş, banner v.b " çalışmalar yaparak ticarete başlayabilirsiniz.

Yani hocam herşey para değildir. O temayı yapan kişinin sizden fazlası, eksiği nedir ? Herşeyin kolayına kaçmayın yeterki başarmak isteyin. :)

( Not: Bir anda gaza geldim, gaz vereyim dedim . :D )


Bu gidişle onu da yapacam ama şuan ya da şu sıra durumlar çok vahim hocam o yüzden sitemi güzelleştirip ziyaretçiyi yormayacak bir şekilde sistemde tutmam gerekiyor. Haliyle reklam gelirini de artırmam. o sebepten dolayıdır ki bu tür alanlara yoğunluk veremiyorum. Mesela kurumsal internet sitesi kurulumunu 300 liraya kadar düşürdüm. Kendime böyle bir ek gelir sağlayım diye. Facebookta %80'i kurumsal firmaların arkadaşım olduğu 2.600 kişilik bi hesabım var, Twitter'da 5000 kişilik bitane, 1600 kişilik bitane ayrı ayrı hesaplarım var, yani ortalama 8 - 10 bin kişiye bu reklamları sıkmadan aralıklarla sunuyorum bir iki referans alıyorum sonra arkası boş. E ben ne yapam? :) yani kısaca netice olarak hocam, en şık ve ücretsiz temayı bulup bir an evvel bu görüntü sorununu çözmem lazım, Eccepure temasının varezini de buldum ki mutlaka vardır ama adamlar emek harcamış abi değer mi? bence değmez..

Konuyu çok uzatmadan ilginiz için teşekkür ediyorum :) Bende bi ara gaza gelip başlayacam inşaAllah bu işe. :)